NEW FLAGSHIP

Garmin predstavio fēnix 7 seriju multisport pametnih satova

Iznova osmišljena za vrhunske performanse i izdržljivost, potpuno nova serija fēnix 7 ima novi dizajn zaslona osjetljivog na dodir uz kontrole tipkama, napredne alate za vježbanje, modele poboljšane solarnom energijom uz produljeno trajanje baterije i ugrađenu svjetiljku za modele fēnix 7X

Fenix 7 serija sljedeća je generacija vodeće linije GPS pametnih satova poboljšanih solarnom energijom, unaprijeđenih kako bi pomogli sportašima i avanturistima u ostvarivanju najboljih rezultata.

Namijenjena za poboljšanje atletskih postignuća iz dana u dan, serija fēnix 7 poboljšava pouzdano sučelje s 5 tipki sa zaslonom posebno osjetljivim na dodir, dodaje inovativne funkcije treninga za nove korisnike, višepojasno pozicioniranje i mapiranje više kontinenata, sve integrirano u čvrsto kućište sa zaštitom za gumbe i metalom ojačanim spojnim ušicama. A uz napredno solarno punjenje za produljeno trajanje baterije, korisnici mogu uživati ​​u više vremena za avanturu između punjenja.

Izvedbeni dizajn

Izrađena za robusnu pouzdanost od vrhunskih materijala poput titanija i safira, serija fēnix 7 dolazi u tri veličine i redizajnirana je za izuzetnu izdržljivost s ojačanim spojnim ušicama i metalnom zaštitom za gumbe. Pouzdane kontrole gumba uparene su s novim zaslonom osjetljivim na dodir za dvostruku korisnost, poboljšavajući svakodnevnu interakciju pametnog sata i navigaciju na karti. Snažno sučelje s 5 tipki i zaslon osjetljiv na dodir omogućuju brzo i intuitivno korištenje topografskih karata, nudeći pouzdanu svjesnost situacije izvan mreže. S uvođenjem Sapphire Solar modela, korisnici ne moraju birati između solarnih mogućnosti i safirnih leća otpornih na ogrebotine, kao što su to ranije činili za seriju fēnix 6. Poboljšali smo sposobnost solarnog prikupljanja do 200% u načinu rada pametnog sata s fēnix 6 Solar na fēnix 7 Solar. Ažurirani dizajn maksimizira ukupnu solarnu površinu za povećanu učinkovitost uključujući dvostruke solarne dobitake s fēnixa 6 na fēnix 7 u načinu rada pametnog sata. Modeli fēnix 7X s podrškom za solarnu energiju mogu izdržati čak i dulje između punjenja uz trajanje baterije do 5 tjedana u načinu rada pametnog sata1 i do 5 dana u načinu rada GPS2.

Fēnix 7X predstavlja integriranu hands-free multi-LED svjetiljku s brzim pristupom. Ovo višenamjensko svjetlo je revolucija ​​u sportu, avanturi i svakodnevnom životu. Prilikom postavljanja šatora ili trčanja po mraku, crveno ili podesivo bijelo svjetlo osvijetlit će put za veću vidljivost i svjesnost situacije. S uključenim načinom trčanja, svjetlo će se podudarati s ritmom trkača, izmjenjujući se između bijele i crvene pri svakom zamahu ruke kako bi mogli vidjeti i biti viđeni, čineći svaki korak samouvjereno.

Napredno treniranje

Podignite trening na sljedeću razinu uz sportske aplikacije, od boulderinga preko planinarskog penjanja do treninga snage i više. Plus alati za optimalne performanse, uključujući:

  • Kako bi se izbjeglo izgaranje, novi alat za izdržljivost u stvarnom vremenu omogućuje sportašima praćenje razine napora tijekom trčanja ili bicikliranja.
  • Nova značajka Visual Race Predictor uzima u obzir povijest trčanja i ukupnu kondiciju kako bi pružila procjene utrke i uvid u to kako trening napreduje.
  • Savjetnik za vrijeme oporavka nakon treninga uzima u obzir intenzitet treninga i druge čimbenike poput stresa, dnevne aktivnosti i sna kako bi procijenio broj sati odmora koji su potrebni za pravilan oporavak prije druge sesije istog napora.
  • Dnevni prijedlog tjelovježbi daje preporučenu sljedeću vježbu trčanja ili vožnje na temelju trenutačnog opterećenja, statusa treninga i ukupne razine kondicije.

Pouzdani alat

Opremljen kompletnim Garmin paketom navigacijskih značajki, serija fēnix 7 podržava sve glavne satelitske sustave zajedno s dodatnim frekvencijskim rasponom L5 za poboljšanu točnost u izazovnim GPS okruženjima. Svi satovi fēnix 7 imaju unaprijed instalirane karte SkiView i 42 000 golf terena. standardni i solarni modeli omogućuju preuzimanje TopoActive karti iz bilo koje regije diljem svijeta. Sapphire Solar modeli su unaprijed instalirani s TopoActive kartama za vašu regiju i također omogućuju korisnicima preuzimanje bilo koje regije iz cijelog svijeta. Uštedite dragocjeno vrijeme na dan utrke s novom značajkom Up Ahead koja pruža točne lokacije pomoćnih postaja, staza, sljedećeg skretanja itd. Na korisnički određenim kontrolnim točkama, stranica s podacima prikazuje metriku izvedbe koja uključuje nadolazeću udaljenost i nadmorsku visinu – sa sažetkom posljednjeg dijela s opcijskim mjeračem vremena za odmor—da se sportašima pomogne upravljati svojim vremenom tijekom natjecanja.

Svakodnevna korisnost

Dizajnirana za cijelodnevno nošenje serija fēnix 7 sadrži 24/7 alate za zdravlje i wellness, uključujući Pulse Ox, praćenje pulsa na zapešću, praćenje disanja i stresa, plus Garmin wellness uvide kao što su Body Battery, Fitness Age i Sleep Score s naprednim nadzorom spavanja3. Nakon što uhvatite san, provjerite koliko je vremena provedeno u svakoj fazi spavanja i steknite personalizirane uvide u to kako su aktivnost, razina stresa i vrijeme spavanja utjecali na dobar noćni odmor s ocjenom od 0-100. Kada ste upareni s kompatibilnim pametnim telefonom, primajte sve pametne obavijesti izravno na zapešće, s mogućnošću uključivanja i isključivanja ili onemogućavanja tijekom aktivnosti. Sigurnosne značajke i značajke praćenja pružaju bezbrižnost dok trenirate na otvorenom s automatskim otkrivanjem incidenata i ručno aktiviranim upozorenjima, a oba šalju poruku s korisnikovom lokacijom u stvarnom vremenu kontaktima za hitne slučajeve. 4 Korisnici mogu pristupiti rješenju za beskontaktno plaćanje Garmin Pay,5 i uživati u glazbenim popisima za reprodukciju sa streaming usluga6 kao što su Spotify, Amazon Music i Deezer, koji su unaprijed instalirani na fēnix 7 seriji putem nove Connect IQ Store trgovine. Novi Connect IQ Store omogućuje korisnicima da otkriju preporučene aplikacije i instaliraju ih putem Wi-Fi-ja izravno sa sata, bez upotrebe mobitela.

Dostupni modeli uključuju fēnix 7S, fēnix 7 i fēnix 7X, s opcijama za standardna (nije solarna), Solar i Sapphire Solar izdanja, a preporučena maloprodajna cijena počinje od 5320,00 kn.

1Solarno punjenje, uz pretpostavku cjelodnevnog nošenja 3 sata dnevno vani u uvjetima od 50.000 luksa
2GPS način rada napomena: solarno punjenje, uz pretpostavku korištenja u uvjetima od 50.000 luksa
3Ovo nije medicinski uređaj i nije namijenjen za upotrebu u dijagnostici ili praćenju zdravstvenog stanja; pogledajte Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox nije dostupan u svim državama.
Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom. Za zahtjeve i ograničenja sigurnosnih i značajki praćenja, pogledajte Garmin.com/safety.
5Pogledajte trenutnu podržanu zemlju, mrežu plaćanja i podatke banke izdavatelja
6Potrebna premium pretplata s glazbenim pružateljem treće strane

Nema postova za prikaz