NOVOST IZ GARMIN CONNECTA

Garmin predstavlja Menstrual Cycle Tracking

Nekada su žene one dane u mjesecu obilježavale na kalendarima, pisale datume na zadnjim stranicama svojih rokovnika, a neke su se možda i odvažile zapamtiti datume. Danas se većina žena odlučuje za aplikacije gdje prate svoje cikluse.

 

No, zašto ne bismo napravili korak dalje. Zamislite da od sada možete predviđati svoje simptome i emocije te dobivati zdravstvene i nutricionističke savjete. I sve to na jednom mjestu. Zvuči dobro? Upoznajte Menstrual Cycle Tracking.

 

VIŠE OD PRAĆENJA CIKLUSA

Garmin International, Inc., dio grupe Garmin Ltd. (GRMN) predstavlja praćenje menstrualnog ciklusa, pomažući ženama da povežu svoju trenutnu fazu ciklusa, fizičke i emocionalne simptome te sveukupno stanje. Kroz Garmin Connect aplikaciju, korisnice mogu unijeti svoje cikluse i simptome te zauzvrat dobiti predviđanja za cikluse i plodne dane. Tijekom mjeseca, korisnice će dobiti edukativni sadržaj na teme kao što su specifična prehrana i treniranje za trenutnu fazu njihovog ciklusa.

“Garmin je iskoristio našu neusporedivu fitness ekspertizu za sadržaj koji omogućuje aktivnim ženama kako bi pratile svoje cikluse na istom mjestu na kojem su pratile podatke zadnjeg trčanja,’’ rekla je Susan Lyman, potpredsjednica globalnog potrošačkog marketinga u Garminu. “Praćenje ciklusa napravljeno je za žene od žena u Garminu – od inženjerki do voditeljica projekata, pa sve do marketinških timova. Na taj način možemo jamčiti da autentično dostavljamo ženama sve što one zaista žele i trebaju.’’

 

NAUČITE SLUŠATI SVOJE TIJELO

Praćenje ciklusa može se prilagoditi s obzirom na to je li ciklus redovit, neredovit ili je pak riječ o prijelazu u menopauzu. Korisnice mogu pratiti dnevne fizičke i emocionalne simptome ili čak dodati svoje bilješke. Osvještava žene o promjenama kod spavanja, raspoloženju, apetitu, fizičkoj spremnosti i slično. S bilježenjem redovnih simptoma, žene mogu početi predviđati kako će se osjećati u određenom trenutku ciklusa u slučaju da žele prilagoditi svoju prehranu ili aktivnosti. Korisnice Connect IQ kompatibilnih uređaja1 također imaju opciju dobivanja informacija o praćenju ciklusa i diskretan podsjetnik na vrijeme.

“Važan dio zdravlja je praćenje mjesečnih menstrualnih ciklusa,’’ kaže dr. Courtney Marsh, direktorica odjela za reproduktivnu enokrilogiju na Sveučilištu Kansas Health System. “Kada redovito pratite menstruaciju, možete detektirati netipične medicinske probleme o kojima možete kontaktirati svog liječnika. Također, skupljanje informacija o menstrualnom ciklusu može vam dati uvid u vaše emocije, prehranu i vježbanje.’’

 

ZAŠTO JE GARMIN DRUGAČIJA PLATFORMA?

Garmin Health trenutno radi s Medicinskim centrom sveučilišta u Kansasu s ciljem inovacija u digitalnom zdravlju i boljem razumijevanju kako nosiva tehnologija može utjecati na sveukupno zdravlje i blagostanje.

Garmin Connect je slobodna online fitness zajednica2 koja omogućuje svim korisnicama analizu napredka vježbanja, postavljanje i praćenje ciljeva te dijeljenje aktivnosti s ostalim korisnicama Garmin Connecta ili na stranicama društvenih mreža. Olakšati trčanje, provjeriti otkucaje srca, konkurirati i pridružiti se u online izazovima kako bi se dodatno motivirale u ostvarivanju fitness ciljeva.

Desetljećima je Garmin bio pionir u novoj GPS navigaciji i bežičnim uređajima i aplikacijama koje su dizajnirane za one koji žive aktivnim načinom života. Garmin opslužuje pet primarnih tržišta, uključujući automobile, avione, fitness, nautiku i rekreaciju na otvorenom. Za više informacija, kontaktirajte Odjel za medije ili pratite Garmin na društvenim mrežama.

Iskoristite ono najbolje što nam pruža tehnologija i pobrinite se za svoje zdravlje. Praćenje ženskog zdravlja nikada nije bilo jednostavnije i, ono što je vrlo važno, slobodno je za sve.

 

1 Kompatibilni uređaji: Forerunner 645 Music, vívoactive® 3, vívoactive 3 Music, fēnix 5 Plus Serija. Nadolazeći kompatibilni uređaji: fēnix® 5 Series, fēnix Chronos, Forerunner 935, Forerunner® 945, Forerunner 645, Forerunner 245, Forerunner 245 Music.

2Dostupne Garmin Connect značajke zavise o modelu uređaja koji se koristi.

PROMO

Nema postova za prikaz