POKLONI (SI) GARMIN

GARMIN VIVOACTIVE HR – jedan sat za sve aktivnosti

Trčite, vozite bicikl, plivajte, igrajte golf, skijajte i još mnogo toga uz vívoactive HR. Ima GPS, ugrađene sportske aplikacije koje prate vašu statistiku, dok vam pametne obavijesti omogućuju da ostanete povezani – sve to kako biste živjeli u ravnoteži.

 

vívoactive HR nastavlja pratiti aktivnosti tijekom dana,broji korake i katove na koje ste se popeli, prati spavanje i izračunava minute intenzivnog vježbanja. Uz funkciju automatskog određivanja aktivnosti vívoactive HR bilježi vaše aktivnosti čak i ako zaboravite pritisnuti gumb za početak. Ne morate brinuti – ovaj će vas sat uvijek pratiti. Punjiva baterija traje i do 8 dana kada se sat koristi kao sat ili uređaj za praćenje aktivnosti ili do 13 sati ako se koristi kao GPS.

Uz Elevate™ tehnologiju mjerenja pulsa možete zaboraviti na nošenje monitora pulsa na prsima i mjeriti puls na zapešću. Putem podataka o pulsu, vívoactive HR pruža informacije o potrošenim kalorijama i kvantificira intenzitet vaših fitness aktivnosti, čime se vaš napor kvalitetnije bilježi.

vívoactive HR automatski se tijekom dana sinkronizira s uslugom Garmin Connect. Garmin Connect je besplatna aplikacija koja vas upoznaje i na temelju vaši podataka  šalje upute koje vam mogu pomoći da danas budete bolji nego jučer. To su primjerice podsjetnici za kretanje ako još niste ostvarili ciljni broj koraka ili poticajne poruke kada ih ostvarite. Osim toga dobivate zdravstvene savjete od stručnjaka koji vam postaju svojevrsni virtualni treneri.

r_vivoactivehr_of_1007

Pomoću ugrađenog brzinomjera i GPS-a vívoactive HR prati vaše trčanje i na otvorenom i u zatvorenom. Možete postaviti upozorenja vibracijom za puls, tempo i intervale trčanja/hodanja i još mnogo toga. Među ostalim funkcijama treniranja nalaze se Auto Lap® i Auto Pause®. Sat nakon trčanja daje sažetak sa statističkim podacima o ukupnoj kilometraži, kalorijama, prosječnom tempu i ukupnom vremenu.

Aplikacija za biciklizam s GPS-om mjeri vrijeme, udaljenost, brzinu i kalorije. Kompatibilan je sa senzorima za mjerenje brzine i kadence koji mjere vaš napredak prilikom treninga, ali i svakodnevnu vožnju, a kompatibilan je i s Varia® svjetlima i radarima za sigurniju vožnju.

Bacite se u bazen i pratite detaljne statističke podatke kao što su ukupna udaljenost i udaljenost intervala, tempo, broj zaveslaja, vrsta zaveslaja i mnoge druge. Aplikacija za plivanje pomoću SWOLF rezultata koji zbraja vrijeme i broj zaveslaja potrebnih za prelazak duljine bazena izračunava vašu učinkovitost. Brojanje intervala omogućuje vam jednostavno pauziranje i ponovno pokretanje vježbanja. Na kraju vježbanja pregledajte sažetak podataka u kojemu se nalaze prosječne vrijednosti za interval i sesiju, ukupno vrijeme i osobni rekordi.

vivoactive-hr-lifestyle

Iz Garmin baze podataka golf terena možete preuzeti jednu od 40.000 karata terena širom svijeta i svaki dan igrati na novom terenu. Aplikacija za golf prikazuje pojednostavljeni prikaz greena i pomaže vam da pratite svoj rezultat i vidite jeste li iznad ili ispod para.

Ako volite veslanje na dasci za surfanje i općenito veslanje, bilo na otvorenom ili na ergometru, ugrađena aplikacija za veslanje na dasci za surfanje bilježi i prikazuje vaše potpune statističke podatke. Kada ste na vodi ili u dvorani, jedan je pogled dovoljan da vidite tempo, ukupno vrijeme, udaljenosti i zaveslaje.

Ako je dan za skijanje ili daskanje na snijegu, vívoactive HR mjerit će vašu 3D brzinu tako što će izračunati brzinu i udaljenost na nagibu u odnosu na zemljopisnu širinu i dužinu. Automatski mjeri prolazna vremena, a možete odabrati želite li uključiti funkciju Auto Pause koja automatski zaustavlja mjerač vremena kada se zaustavite ili vozite žičarom.

vívoactive HR nježno vibrira kako bi vas upozorio na sve obavijesti koje primite na kompatibilan uređaj, bilo da je riječ o telefonskim pozivima, upozorenjima iz društvenih medija ili upozorenima mobilnih aplikacija. vívoactive HR prikazuje i podatke o vremenu, temperaturi i mnoge druge. Uz to, omogućuje vam i da upravljate glazbom na telefonu, odredite lokaciju telefona, daljinski upravljate VIRB® akcijskom kamerom ili prijateljima i obitelji omogućite da vaše aktivnosti prate u stvarnom vremenu uz LiveTrack. Personalizirajte vívoactive HR pomoću prilagođenih izgleda sata, podatkovnih polja, aplikacija i widgeta koje možete preuzeti u našoj Connect IQ™ trgovini.

Preporučena maloprodajna cijena za vívoactive HR iznosi 2.190,00 kn.

Promo tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz