ŽIVJELI!

Heineken 0.0 uz trkače ZAGREB21 Zagrebačkog proljetnog polumaratona

Odbrojavanje za 5. ZAGREB21 powered by Heineken 0.0 ušlo je u završnu fazu i do starta utrke, u nedjelju 22. ožujka 2020. ostalo nam je manje od mjesec dana. Zagrebački proljetni polumaraton trkački je vjesnik proljeća i za mnoge početak trkačke sezone.

 

Utrka, iako još mlada i u svom tek petom izdanju, na start privlači sve više trkača iz sve više zemalja. Sudeći po trenutnim prijavama, na startu će biti gotovo 2.500 trkača iz više od 35 zemalja. ZAGREB21 powered by Heineken 0.0, drugu je godinu zaredom i Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu, a ovogodišnja utrka je i 9. Prvenstvo Balkana kao još jedna potvrda organizacijske kvalitete i razvoja utrke.

Heineken 0.0 stalni je sudionik ZAGREB21. Osim što je već treću godinu glavni sponzor ovog polumaratona, u visokom tempu uklanja stereotip kako dobra forma i pivo ne idu zajedno. U pivskoj utrci na putu prema najboljem bezalkoholnom pivu pobjedu je uvjerljivo uzeo i inače kompetitivni Heineken. Krajnji rezultat je odlično hidratizirajuće piće sa samo 69 kalorija u boci od 0.33L, a to je manje od mlijeka, soka od naranče ili frapea, uobičajenih pića više i manje iskusnih sportaša.

Svi prijavljeni trkači u startnom paketu će dobiti svoj Heineken 0.0., a dodatan osvježavajući vjetar u leđa bit će im i glasni Heineken 0.0 cheering point. Kako god se na kraju plasirali, svi natjecatelji će završiti na dobitku – sve ih na cilju čeka još jedna savršeno ohlađena limenka Heinekena 0.0.

Start utrke je ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice, ukoliko se odlučite na polumaraton, rijeku Savu ćete prijeći četiri puta i rijeka Sava nalazi se u motivu prelijepe finišerske medalje. Ako se pak odlučite na 5 km, također ne možete izbjeći prelazak Save, ali samo u dva navrata.

Osim apsolutnog Prvenstva Hrvatske i Prvenstva Balkana, na PH pripadnici policije natjecat će se za najboljeg polumaratonca među sobom, dok će naši vatrogasci odmjeriti snage na utrci od 5 km.

Za sve koji volite timski duh, ZAGREB21 powered by Heineken 0.0 od prvog izdanja poznat je po svojoj utrci štafeta. Blizu 100 zanimljivih timova, u 5 različitih kategorija natjecat će se s najboljim polumaratoncima i vidjeti mogu li im parirati!

Prijaviti se još uvijek možete OVDJE ali svakako požurite osigurati svoju poziciju, informacije pratite na www.zagreb21.run

Uživajte uz Heineken 0.0 i vidimo se na startu!

Promo tekst

Nema postova za prikaz