VIRTUALNO A ZAJEDNO

Hrvatska trči dalje – istrči veliku utrku s nama!

Group of participants ready to start an obstacle course

Nakon velikog uspjeha virtualnih utrka koje smo organizirali, a na kojima je sudjelovalo više od 6.000 trkačica i trkača, pokret Hrvatska trči ide dalje. Organiziramo glavnu virtualnu utrku godine koja će se održati 25. 10. 2020. s početkom u 10 sati.

 

Ono što nam najviše treba ovih dana su optimizam i nada, pa smo novu utrku nazvali – Samo pozitiva.

 

Kako će izgledati utrka Samo pozitiva?

Trčat ćemo svi u isto vrijeme, sa startom u 10 sati, u nedjelju 25. 10. 2020. Na raspolaganju su nam četiri dužine staze za odrasle, a to su 5 km, 10 km, polumaraton 21.1 km i maraton 42.2 km. Na utrci mogu sudjelovati i djeca, za njih distanca nije propisana, to prepuštamo odluci roditelja.

 

Istrči veliku utrku na svojoj najdražoj stazi

Na ovu utrku ne treba putovati, dovoljno je obuti tenisice i istrčati iz kuće ili stana. Možete ju istrčati  na najdražoj stazi u prirodi, na atletskoj stazi, nasipu rijeke ili gradskoj ulici. Dovoljno je da imate neki uređaj za mjerenje udaljenosti i vremena (sportski sat ili mobitel).

Finišerska medalja by Siniša Mareković

 

Trči za sebe i svoj tim

Nakon utrke registrirat ćete svoje istrčano vrijeme i distancu preko jednostavnog obrasca. Proglasit ćemo i nagraditi najbolje u pojedinačnim kategorijama, a saznat ćemo i tko ima najbolji trkački tim.

Pozivamo sve formalne i neformalne ekipe da se dogovore oko naziva tima i tako se prijave. Ovo je odlična prilika da potrčite sa svojim poslovnim kolegama, postoji mogućnost korporativne prijave gdje poduzeće plaća startnine za svoje zaposlenike.

 

Utrka koja traje mjesec dana!

Želimo da na utrci svi nastupite najbolje pripremljeni. Zato ćemo nakon zatvaranja prijava (20. 9. 2020.) na našoj Facebook grupi Hrvatska trči krenuti s pripremama. Izradit ćemo nekoliko verzija programa priprema, savjetovati vas i dovesti najspremnije na start utrke.

 

Kao i uvijek – bogat startni paket

U startnom paketu opet imamo divne stvari – majicu (samo odrasli) te buff za hladne dane i fantastičnu finišersku medalju za sve prijavljene.

 

Startnina i prijave

Startnina za odrasle je 125 kuna, a za djecu 70 kuna.

Prijavite se što prije jer već 20. 9. 2020. zatvaramo prijave.

SVE O UTRCI

NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

PRIJAVA NA UTRKU “SAMO POZITIVA”

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz