ZAJEDNO DO 50000 KILOMETARA

Hrvatska trči i PoKRENI zajedno u Ljetnoj ligi!

Stiglo nam je ljeto – zahtjevno vrijeme za ozbiljnije trkačke pripreme, ali divota za uživanje u prirodi, penjanje na planine ili brčkanje po plićaku, štogod bila vaša preferencija. Uz sve nabrojano, stiglo nam je i nešto novo – ovoga ljeta ne trčimo Ligu samo za sebe, već i za druge!

 

Hrvatska trči i projekt Grawe PoKRENI udružili su se u zajedničkom cilju – trčanjem pomažemo Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna. Grawe PoKRENI  već osam godina radi na motivaciji početnika da se pokrenu i naprave svoje prve metre, a veliki je dio tradicionalnog Grawe Noćnog maratona. On se već sedam godina održava krajem ljeta na zagrebačkom Bundeku, a svake godine ima akciju u kojoj trkači prijavljuju svoje kilometre, koji se potom na Grawe Noćnom maratonu pretvaraju u humanitarnu donaciju.

Zbog dobro poznatih razloga skupljanje kilometara preskočeno je zadnje dvije godine, no ove se vraća na velika vrata – kroz suradnju s našom i vašom Ligom Hrvatska trči. Svaki vaš pretrčani kilometar u mjesec dana održavanja lige bit će ujedno i skupljanje kilometara za donaciju Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna – europskoj neovisnoj koaliciji protiv raka dojka i neprofitnoj krovnoj organizaciji čiji su članovi grupe i podružnice zemlje diljem Europe.

Dakle, i dalje trčimo svaki za svoje pleme i borimo se za svaki pretrčani metar, ali u isto vrijeme i zajedno s plemenitim ciljem da skupimo vrijednih 50.000 kilometara koji će biti pretvoreni u donaciju od čak 100.000 kuna.

SVE O LJETNOJ LIGI HRVATSKA TRČI

 

Što misliš o temi?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here