NAGRADE ZA NAJBRŽE

Hrvatska trči – Intersport nagrađuje najbrže trkačice i trkače natjecateljske kategorije

Intersport, naš najveći lanac multibrand sportskih trgovina, bio je glavni sponzor ljetne lige Hrvatska trči. Osim rekreativne kategorije, svoj rezultat na četiri dionice sudionici su mogli prijaviti i u natjecateljsku kategoriju. Najbrži su svojim trčanjem zaslužili vrijedne nagrade Intersporta.

 

Najbrži u natjecateljskim kategorijama svake distance i oba spola dobivaju poklon bonove Intersporta u vrijednosti 400 kn, za drugo mjesto dobivaju bon od 250, a treće bon u vrijednosti 150 kuna.

 

Kako smo odredili najbolje

Poslije svakog kola lige za natjecateljsku je kategoriju uz prijavu rezultata trebalo priložiti i link na GPS zapis trčanja. To je bio preduvjet za ulazak u natjecateljsku kategoriju.

Trkačice i trkači mogli su na svakom kolu trčati drugu distancu, a mnogi su to iskoristili da istrče svoje najbolje rezultate na više distanci. Tako je bilo i u natjecateljskoj kategoriji.

Najboljih tri/troje dobili smo tako, da smo za svaku distancu pronašli tri najbrža trkača/trkačice kroz svih pet kola. Ukoliko je trkač ili trkačica više puta trčao/trčala istu distancu, u obzir se uzima najbolji istrčani rezultat.

Dodatno smo provjerili svaki pojedini GPS zapis i dobili sljedeće rezultate:

5 km

muškarci
1. Josip Oulovsky
2. Neven Jurković
3. Filip Grgurić

žene
1. Jozefina Bulić
2. Emma Turk
3. Ivana Zeljko

10 km

muškarci
1. Neven Jurković
2. Kristijan Anđelić
3. Josip Oulovsky

žene
1. Nikolina Dragutinović
2. Inga Juric
3. Josipa Smolčić

polumaraton

muškarci
1. Matija Crnković
2. Neven Jurković
3. Alen Imširović

žene
1. Inga Juric
2. Andrea Tuđa
3. Dora Mlinarić

maraton

muškarci
1. Alen Imširović
2. Mario Čeliković
3. Darko Hartl

žene
1. Andrea Tuđa
2. Tatjana Škrlec

Trkačice i trkači koji su ostvarili jedno od prva tri mjesta na različitim distancama dobivaju nagrade po svim distancama, a prema zauzetom mjestu.

Čestitamo našim najbržim trkačicama i trkačima i molim ih da nam pošalju svoje podatke (kućnu adresu) na mail srksparta@gmail.com

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz