JOŠ MALO PA NESTALO

Hrvatska trči – još samo nekoliko sati prijava za ljetnu ligu

Nismo mogli pronaći kičastiju fotku :D

Kako smo i predviđali, ljetna liga “Hrvatska trči” bit će najveći rekreativni sportski događaj ovog ljeta u Hrvatskoj. Trenutno imamo više od 2.800 prijava, a one i dalje stižu.

 

VAŽNO: ako želite sudjelovati, imate još samo nekoliko sati za prijavu i uplatu startnine. U petak 10. 7. 2020. navečer zatvorit ćemo prijave, a naknadna prijava neće biti moguća.

Ukratko o ligi: trčimo svaki vikend u kolovozu, možete sudjelovati rekreativno s najmanje 5 km trčanja ili hodanja ili se natjecati na distancama 5, 10, 21.1 i 42.2 kilometra. U rekreativnoj kategoriji nema natjecanja, važno je samo sudjelovati i prevaliti zadanih 5 km.

U startnom/finišerskom paketu za odrasle je odlična Joma sportska majica s motivima lige te predivna medalja, a djeca uz medalju dobivaju pamučnu majicu s motivom lige.

Na ligi u svojoj kategoriji sudjeluju i djeca, za njih nema zadane najkraće dionice, na roditeljima je da procijene koliko je primjereno za njihovu djecu.

Kvalitetnu Joma majicu šaljemo prije početka lige

Liga počinje 1. 8. 2020., trči se svaki vikend, subotu ili nedjelju. Ima pet kola, poslije svakog kola obrađuju se rezultati i skupljaju fotografije trkača koje objavljujemo u velikom foto albumu.

Virtualno se družimo na najboljoj trkačkoj grupi “TRČIMO! 3sporta.com > https://www.facebook.com/groups/trcimo/ s više od 7.100 članica i članova, u kojoj stalno pričamo o trčanju. Tamo će sve prštati od dojmova s trčanja i super fotografija s ljetnih lokacija.

Poslije svakog kola imat ćemo i malu tombolu, pa će se sretnici razveseliti i ponekim sportskim poklonom.

Prije kraja lige, svi koji pretrče barem jedno kolo dobit će na kućnu adresu finišersku medalju, za trajnu uspomenu na ovu ligu.

Medalje ljetne lige Hrvatska trči

Da, i ono najzanimljivije – prilikom registracije birate želite li u plavi (morski) ili zeleni (kontinentalni) tim koji će se međusobno “natjecati”. 🙂 Iz šale smo ih nazvali štrumpfovima i alienima. 😉

Sve informacije o ligi su na odličnoj informativnoj web stranici: hrvatskatrci.hr

Pridružite se tisućama trkača! (ali požurite s prijavom 😉 )

 

Tko je jači, plavi ili zeleni? 🙂

Nema postova za prikaz