DOBRA JESENSKA FORMA KUJE SE LJETI

HRVATSKA TRČI ljetna liga – istrčimo ljeto zajedno!

Nismo mogli pronaći kičastiju fotku :D

Prije mjesec dana završila je naša virtualna liga Jači od korone, na kojoj je sudjelovalo više od 2.300 trkačica i trkača iz doslovno cijele Hrvatske. Želja trkača da ligu ponovimo, poklopila se s našom da je organiziramo i sada je nova liga pred vama – Hrvatska trči ljetna liga!

 

Kada smo na prošloj ligi gledali sva mjesta gdje se trčalo, bilo nam je jasno da se trči u svim zakucima naše zemlje. Zaključak se nametnuo sam – nova će se liga zvati “Hrvatska trči“!

I ova će liga biti virtualna, ali i hibridna, jer ćemo poticati trkače da se dogovore i neformalno zajedno otrče svoje kolo vikendom. Liga će imati pet kola, trčat ćemo vikendom (subota ili nedjelja), a sve počinje 1. 8. 2020.

Plavi tim vs Zeleni tim

Najmanja distanca koju odrasli trebaju pretrčati (ili prehodati) je 5 kilometara. Najveće distance nema i sigurni smo da će opet biti ultra distanci, baš kao i na prethodnoj ligi.

Liga ponovno ima povoljnu startninu za djecu, a ona u startno/finišerskom paketu dobivaju pamučnu majicu i jednaku medalju kao i odrasli. Vjerujte nam, teško da postoji bolji motivator za pokretanje kod djece od medalje i majice.

Uključite svoje klince!

Ovaj put imamo i natjecateljsku kategoriju, na 5, 10, 21.1 i 42.2 kilometra. Puno je trkača to tražilo, a tko smo mi da to ne poslušamo. 🙂 Za najbrže ćemo imati nagrade.

Da bi nam bilo zanimljivije, osmislili smo dva tima – zeleni i plavi u koje se trkači registriraju. Zeleni tim predstavlja kontinentalnu Hrvatsku, a plavi onu “jadransku“. Kada počne liga, bit će zanimljivo pratiti rezultate timova. 🙂

 

Medalje su nam… FANTASTIČNE!

Ne treba uvijek biti skroman, kad imaš nešto vrhunsko, treba to istaknuti. Upravo takve su finišerske medalje naše lige. Njih je ponovno, baš kao i cijeli vizualni identitet lige, dizajnirao Siniša Mareković, a da ćemo dobiti nešto ovako lijepo nismo se niti nadali na samom početku. Jedva čekamo da ih zagrizemo. 😉

Finišerske medalje zelenog i plavog tima – klikni na sliku za još 🙂

 

I majice su super

Motivi na medaljama pretapaju se u motive na majicama. Odlučili smo se i tu podići ljestvicu i u startni paket staviti visoko kvalitetnu Joma sportsku majicu s motivom tima. Za razliku od drugih, ova će vam majica trajati i dugo vas podsjećati na ljeto 2020. 🙂

Majice ljetne lige – klikni na sliku za još 🙂

 

Jesmo li vas zainteresirali?

Vjerujem da jesmo, detalja ima još puno pa je bolje da ih pročitate na web stranici lige. Prijave su krenule 1. 7. i u prvih nekoliko sati već je prijavljeno više od 400 trkačica i trkača. Prijave traju do 10. 7. ili popunjenja limita, pa ako želite sudjelovati, nemojte čekati. Cijena startnine za svih pet kola je 140 kuna za odrasle i 70 kuna za djecu.

Istrčimo ljeto zajedno! 🙂

- Marketing -

Nema postova za prikaz