ZASLUŽI PA SE HVALI

Hrvatska trči – Oko vrata stavi predivnu medalju!

Medalje ljetne lige Hrvatska trči

Nakon pola predviđenog vremena za prijave, za ljetnu ligu Hrvatska trči prijavljeno je već više od 2.400 trkačica i trkača (i onih koji će ligu prehodati). I ovaj smo se put pobrinuli da svi koji završe barem jedno od pet kola na kućnu adresu dobiju predivnu finišersku medalju.

 

Kao što već vrapci na grani znaju, ljetna liga Hrvatska trči održava se u pet kola, pet vikenda mjeseca kolovoza. Radi se o virtualnoj ligi, tj. svatko može trčati gdje god želi i u vrijeme koje mu najviše odgovara, s svoj rezultat prijavljuje na internetu. Najmanja dionica za odrasle je 5 km, trčanja ili hodanja, a liga je primjerena i za djecu koja nemaju zadanu minimalnu distancu. Vjerujete nam, za klince nema bolje mamilice za kretanje od medalje i majice, 🙂

Medalja zelenog tima

– Smjernice koje sam dobio od organizatora bile su dosta dobro definirane što je u kreativi dvosjekli mač – s jedne strane imaš klijenta koji zna što želi, a s druge klijenta koji nije siguran kako bi to trebalo izgledati i hoće li funkcionirati tako kako je zamislio. Nakon nekoliko propalih pokušaja, bizarnih uradaka i promašenih vizuala, složili smo se da trebamo postići balans između dvije medalje koje će biti potpuno različite, a zapravo i vrlo slične – tako smo dobili tri brda nasuprot tri vala, mediteransku kulu dalmatinskih utvrda kontra dvorca zagorskih kurija, elemente Mediterana raspoređene na isti način kao i elementi kopnene Hrvatske. I kad stavite te medalje jednu pored druge, brzo shvatite da su iz iste priče, a to je i bio cilj – jer smo priču imali – rekao je autor vizualnog identiteta ljetne lige Hrvatska trči Siniša Mareković.

Medalja plavog tima

A ta priča je sljedeća: prilikom registracija trebate se odlučiti želite li biti dio plavog ili zelenog tima. Liga će dakle biti “boj” između dva velika tima na cestama i šumskim stazama diljem Hrvatske. 🙂

Prijave ćemo zaključiti najkasnije u petak 10. 7. 2020., ali nemojte čekati zadnji dan, ako dosegnemo limit, zatvorit ćemo ih i ranije.

 

Sve o ligu saznajte na WEB STRANICI.

 

 

Nema postova za prikaz