PREDIVNI AMBIJENT

Istrči 1. Krka polumaraton

Hrvatska se s pravom ponosi svojim prirodnim ljepotama i svojim nacionalnim parkovima. Jedan od najljepših i najpopularnijih je svakako Nacionalni park Krka, gdje rijeka Krka u svojem toku nešto duljem od 70 km čini pravi krški fenomen stvarajući brojne slapove, kanjone, jezera… Teško je naći bolji poziv trkačima za utrku od pogleda na prekrasne slike Krke i njezinog okruženja.

 

 

Subota 14. travnja 2018. bit će poseban datum u trkačkom svijetu jer će se tada održati 1. Krka polumaraton. Jedna od utrka koja pretendira da postane tradicionalna trkačka meka i jaki međunarodni događaj.

Svi preduvjeti postoje, a sudeći po prvim reakcijama, već prvo izdanje bit će svojevrsni trkački spektakl s atraktivnom stazom polumaratona koja prelazi rijeku Krku s ciljem u amfiteatru Burnum – dijelu vojnog logora drevnih Rimljana.

 

Burnum – cilj utrke

 

Startni paket za sve sudionike između ostalog sadrži i ulaznicu za cjelodnevni posjet Nacionalnom parku Krka, a najbolje očekuju vrijedne nagrade.

Prijave su otvorene na http://www.utrka.com/utrke/krka/2018/info/ i savjetujemo vam da požurite, jer je broj sudionika ograničen i slobodnih mjesta sve je manje. Pogotovo što do kraja mjeseca vrijedi povoljnija, rana prijava.

Sve dodatne informacije o 1. Krka polumaratonu možete pronaći na www.krka.run  

Promo tekst

Što misliš o temi?