TIK-TAK

Istrči utrku Kutina-Voloder “Voloderska jesen” memorijal Franje Mihalića

Ušli smo u posljednji krug prijava za cestovnu atletsku utrku Kutina-Voloder koja će se po 19. put održati u čast Franji Mihaliću – Juri. Pravac od 15 kilometara potegnut će se za mjesec dana, stoga požuri s (ispravnom) odlukom jer vrijeme otkucava…

 

Utrka se održava kao dio manifestacije Voloderska jesen, i to 15. rujna sa startom u 10 sati s centralnog kutinskog Trga dr. Franje Tuđmana. Prijaviti se možeš još do 10. rujna jer prijave na dan utrke više neće biti moguće. Ulicama Kutine te Repušnicom i G. Gračenicom, trčat će se 15 kilometara pretežno ravnom do umjereno valovitom stazom u jednom smjeru. Cilj će biti u centru Volodera.

Da ne bi bilo zabune, središnje događanje bit će u samom Voloderu te se svi sudionici moraju okupiti upravo ondje, kod crkve sv. Antuna i glavne bine, u ranijim jutarnjim satima. Ondje podižeš svoj startni broj i u 9.15 sati autobus te vozi na start u Kutinu.

Imat ćeš 2:15 sata da završiš svoju utrku, a opet u Voloderu, dočekat će te svečani ručak i sudionička medalja s likom legende Franje Mihalića.

Među onim najboljima, organizator Udruga „VINKO“ Kutina raspodijelit će i nagradni novčani fond od 7000 kuna te pehare, medalje i drugo. Proglasit će i nagraditi najbolje troje u muškoj i ženskoj konkurenciji, u ukupnom i domaćem poretku, potom pojedinačno i ekipno te po dobnim kategorijama, kao i najmlađeg i najstarijeg sudionika ili sudionicu, te heroja i heroinu utrke.

Sve informacije o utrci i prijavama te popis prijavljenih mogu se pronaći na službenoj stranici utrke.

promo

 

Nema postova za prikaz