NOVO VRIJEME

Izaberite svoje fotografije s utrke Zagreb 5×5 preko RaceMoment sustava!

Jučerašnja utrka iz serijala Zagreb 5×5, a koja je održana u zapadnom dijelu grada, prva je utrka koja službeno ulazi u RaceMoment sustav, u kojem trkačice i trkači sami mogu izabrati svoje fotografije i objaviti ih kao album na svom Facebook profilu.

 

 

RaceMoment sustav rezultat je suradnje ljudi s portala 3sporta.com, koji vas već godinama fotografiraju na utrkama i ekipe utrka.com koja vam isporučuje vrhunske usluge u segmentu mjerenja vremena. Zajedničkim snagama razvili smo sustav koji će značajno olakšati pretraživanje fotografija s utrka.

 

Kako RaceMoment funkcionira?

 

Dva su načina. Prvi je da posjetite stranicu s rezultatima utrke na kojoj ste trčali, na utrka.com. Konkretno, ako ste trčali Zagreb 5×5 Spring Break, posjetite ovaj link.

Pronađite svoje ime u rezultatima, a pored njega se nalazi narančasta ikona RaceMoment. Kada kliknete na nju, bit ćete preusmjereni na stranicu RaceMoment na portalu 3sporta.com.

 

Drugi je način da posjetite stranicu RaceMoment na portalu 3sporta.com i izaberete utrku na kojoj ste trčali. Nakon što upišete svoj startni broj, dobit ćete izbor fotografija.

Nećemo dužiti o sustavu, isprobajte! 🙂

 

Ostale fotografije nalaze se u FOTOGALERIJI.

 

Kratki report s 5×5 Spring Breaka

 

Na Trgu francuske republike jučer je održana druga u nizu utrka iz serijala Zagreb 5×5, pod nazivom Spring Break. Vrijeme je bilo pravo proljetno, izmjenjivali su se oblaci i sunce, ali temperatura je bila i više nego ugodna za trčanje.

Nastupilo je oko 300 trkačica i trkača, a najbrži su bili Dino Bošnjak, Zoran Žilić, Dražen Dinjar, Ante Živković i Antonio Kleković u muškoj konkurenciji. Kod žena poredak prvih pet glasi: Marija Vrajić, Mirjana Šimek Bilić, Anda Tomaš, Maja Urban i Maja Perišić.

Uspješni organizator utrke i ovaj put je bio Run&Trek, koji je i sponzor vaših fotografija s utrke.

 

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz