TRČATI SE MORA!

JAČI OD KORONE! – sudjeluj na vir(tu)alnoj utrci – pokažimo koliko nas ima

Iz dana u dan povećava se broj otkazanih ili odgođenih utrka. Cijelo proljeće mogli bismo biti bez ozbiljnog utrkivanja, a to je za svakog trkača jako teško. Iza nas su mjeseci priprema i sad svoju izbrušenu formu nemamo gdje upotrijebiti.

 

Iz ovih razloga organiziramo vir(tu)alnu utrku JAČI OD KORONE! Ne želimo kršiti pravila i sigurnosne preporuke, ali nitko nam neće zabraniti da trčimo.

JAČI OD KORONE! je virtualna utrka, znači da se nećemo okupiti na jednom mjestu, štoviše, nećemo ni trčati u isto vrijeme.

No trčat ćemo svi, u subotu 4. 4. 2020. godine u vrijeme koje vam najbolje odgovara.

Trčat ćemo dugo, kratko, brzo ili sporo, ako treba i hodat ćemo, planinariti ili samo prošetati. Ako bude potrebno, trčat ćemo potpuno sami, ako treba i oko stola u dnevnom boravku, ali u mislima s ostalim trkačima koji trče u isto vrijeme.

Pokazat ćemo da smo najzdraviji dio populacije i svojim ćemo trčanjem ljude oko sebe potaknuti na tjelesnu aktivnost, koja je jedan od najvažnijih faktora za očuvanje zdravlja, pa i smanjenje rizika teških posljedica od korona virusa.

 

Pravila utrke

Prijavom preko sustava utrka.com i uplatom startnine dobivate jedinstvenu trkačku dry fit majicu s logom utrke, koju svakom sudioniku šaljemo poštom na kućnu adresu.

Cijena startnine je 50 kn. Cijena startnine pokriva troškove izrade majice, pakiranja i slanja na kućnu adresu trkača/trkačice.

Utrka se održava u subotu 4. 4. 2020. godine.

Trčati možete taj dan u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Nije važno koliko istrčite ili prehodate, nije važno koliko ste brzi.

Možete trčati u gradu, u šumi, na atletskoj stazi, šetati parkom, nije važno.

Rezultata utrke neće biti, nema prvih mjesta i nagrada. Ovo je utrka u kojoj je istinski važno jedino – sudjelovati.

Svaki trkač i trkačica koji to želi može na mail jaciodkorone@gmail.com poslati svoju fotografiju u majici utrke, a sve ćemo pristigle fotografije objaviti u jedinstvenom mega albumu ljudi koji su jači od koronavirusa.

PRIJAVE: NAJKASNIJE DO PONEDJELJKA 16. 3. DO 12:00 h.

UPLATE MORAJU BITI ZAPRIMLJENE NAJKASNIJE U PONEDJELJAK DO 23:59 h.

 

Utrku ćemo pratiti na Facebook stranici 3sporta.com i na Facebook eventu JAČI OD KORONE!

Prijavi se na virtualnu utrku JAČI OD KORONE!

Utrku organiziraju 3sporta.com i utrka.com

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz