AJ KOLIKA JE

Jahorina Ultra Trail 2019: Posljednji poziv za prijave za trčanje i zabavu u prirodi

Od 26. do 28. 7. 2019. godine, na stazama koje povezuju Jahorinu s Ravnom planinom, Romanijom, Sarajevom i Trebevićem, održat će se peto izdanje međunarodnog natjecanja Jahorina Ultra Trail, a u okviru njega četiri utrke različitih dužina: Mini (17 km), Midi (38 km), Maxi (69 km) i Ultra Trail (101 km).

 

Staze su navigirane najljepšim dijelovima ovih planina i povezuju atrakcije poput ski staza na Jahorini, uskotračne pruge, via ferate i Novakove pećine na Romaniji, izvora i kanjona Miljacke, bob staze i grebena na Trebeviću, pa čak i Baščaršiju.

Osim prirodnog, kulturnog i povijesnog, JUT promovira i bogato olimpijsko naslijeđe sarajevske regije zbog čega je Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine specijalni partner projekta i ove godine, a Olimpijski centar Jahorina domaćin sportske manifestacije.

Sve sudionike JUT-a očekuje startni paket u kojem osim kvalitetne tehničke majice Sport HG, dobivaju vrijedan poklon organizatora, vaučer za Perutnina Ptuj Piknik u cilju, gratis vožnju šestosjedom do vrha Ogorjelica te poklone sponzora. Najavljen je dolazak vrhunske talijanske trkačice Francesce Canepe i Britanca Charliea Sharpea, koji drži rekord najduže staze od 10h 44min. Očekuje se i sudjelovanje Nijemca Moritza Auf Der Heidea na Mini Trailu. Do sada je prijavljeno više od 640 trkačica i trkača iz 30 zemalja, a kasne prijave su otvorene do 26. 7.

Organizator je osigurao nagradni fond vrijedan 10.000 KM tako da pobjednike ovogodišnjeg izdanja očekuju vrijedne novčane i robne nagrade. Na Instagramu je  u toku nagradna igra u okviru koje vas Jahorina Ultra Trail i Alp Outdoor Shop nagrađuju tenisicama i opremom za trail trčanje.

Više informacija o samom događju i link za prijave možete pronaći na službenoj stranici utrke www.jahorinatrail.com.

PR

Nema postova za prikaz