KRUŽIMO ZAJEDNO

Jarunski polumaraton, cener i timska štafetna utrka za kompanije

Ovoga proljeća, 24. travnja, Generator tim predstavlja trkačku poslasticu u rekreativno-športskom centru Jarun, pod nazivom MET – GENERATOR RUN.

MET GENERATOR RUN LOGO jpg

Utrka nudi razne mogućnosti izbora distance – osim polumaratona i cenera, tu je i posebna, štafetna utrka za kompanije (3×7 km). Štafetu kompanija omogućio je generalni sponzor, tvrtka MET Croatia, neovisni opskrbljivač energijom, jedan od 3 najveća dobavljača prirodnog plina u zemlji. MET Croatia poziva partnere, kao i druge tvrtke da se pridruže utrci.

Prijave za štafetno natjecanje kompanija su moguće u tri kategorije: ženski, muški i mješoviti tim. Članovima najbržih timova, uz pojedinačne nagrade, MET Croatia priprema i vaučere s popustom za opskrbu plinom njihove tvrtke. Osim toga, pobjedničkoj tvrtki svake pojedine djelatnosti bit će dodijeljeni trofeji. Provjerite kategorije djelatnosti na stranici s prijavama, pridružite se utrci i osvojite počasni naslov najbržeg tima vaše djelatnosti!

Uz bogate nagrade za najbrže pripremili smo i startne pakete u kojima možete pronaći trkačku dri-fit majicu te korisne promotivne materijale, a za sve trkače koji utrku završe spremna je i finisherska medalja.

Na samoj utrci imati ćete mogućnost testirati najnoviju liniju Salomonovih tenisica za cestovno trčanje –Sonic, a svi koji svoju prijavu uplate do 01.03. ulaze u bubanj za izvlačenje novog SUUNTO sata, modela AMBIT 3 VERTICAL.

suunto ambit 3 vertical

Sonic tenisice

Uz sve navedeno očekuje Vas i dobra zabava uz DJ-a, live bend te mnoga iznenađenja.

Prijave kao i detalje o utrkama možete pronaći na web stranici: https://www.generator-race.com/run

Vidimo se na Jarunu, u nedjelju 24. travnja!

..i zapamtite…

..YOU ARE YOUR OWN GENERATOR!!!

Autor: promo

 

Nema postova za prikaz