BUS STAJE U KARLOVCU

Jesi li za rokerski ili štreberski bus do Karlovca i natrag?

Ovo je samo ilustracija, vozit će vas pravi busevi ;)

Mnogobrojni Karlovčani putuju svakodnevno na posao u Zagreb, ali i mnogi Zagrepčani u Karlovac. Iako je Karlovac tako, na dohvat ruke, na Karlovački cener ne morate putovati autom – možete busom iz Zagreba.

 

Zašto odlazak na utrku ne biste pretvorili u “ekskurziju” s trkačkom ekipom? Za cijenu od samo 40 kn dobit ćete povratnu kartu za trkačke autobuse koji će vas pokupiti u Zagrebu, dovesti na start utrke i isto tako vratiti natrag u Zagreb.

 

A što su ti autobusi iz naslova?

Bit će najmanje dva autobusa, a možda i više, ovisno o interesu. Kreću u isto vrijeme, u 17:30 h iz Zagreba (južni ulaz Velesajam). I sad dolazimo do toga zašto je jedan “štreberski” a drugi “rokerski“. Ovaj potonji namijenjen je onima koji žele malo produžiti na glavnom karlovačkom trgu i uživati u rock koncertu i besplatnom pivu. Za te “rockere” pokret iz Karlovca je oko ponoći, dok će oni koji moraju biti u krevetu prije ponoći, iz Karlovca krenuti u 22:30.

Prijave za autobus šaljite na mail race@akmaraton2000.hr, a uplate na isti račun na koji ste uplaćivali i kotizacije (u opis staviti: prijevoz Karlovac “ime i prezime”).

 

Ide bus i iz Istre

ISTRun is always on the RUN! Ako želite od Istre i Rijeke do Karlovca u dobrom društvu, pridružite se ekipi ISTRun. Na trkački izlet kreću u petak 7. lipnja; u 15 iz Pule, u 16 iz Pazina, a u 17 sa vrata Jadrana. Javite se na Facebook stranicu ISTRun.

 

Još ima vremena (do 31. 5.) za prijavu

Još uvijek se možeš odlučiti trčati Karlovački cener, prijavljeno je već oko 900 trkačica i trkača. Osim 10 kilometara, možete i u štefetu od troje, više energije će ostati za ples na glavnom karlovačkom trgu.

 

Za djecu i srednjeprugaše

Dječje utrke održavaju se u četvrtak, 6. lipnja s početkom u 18:30 na Trgu bana Josipa Jelačića i otvorene su za sudjelovanje za svu djecu vrtićke dobi i učenike osnovnih škola. Karlovačka milja održat će se u četvrtak, 6. lipnja s početkom u 17:30 na Trgu bana Josipa Jelačića. Utrka se sastoji od jednog kruga duljine 1579 m.

 

Vidimo se u Karlovcu u petak 7. 6. 2019.!

 

Ove godine Karlovački cener ima medalju za sve

 

Nema postova za prikaz