READY 4 MORE?

Još 80 dana do Dubrovačkog polumaratona!

Do starta četvrtog izdanja Dubrovačkog polumaratona ostalo je još 80 dana! Interes za najinternacionalniju hrvatsku utrku, koja je 2017. privukla natjecatelje iz čak 44 zemlje, ne jenjava ni ovu godinu. Sudeći po broju prijava te interesu domaćih i inozemnih trkača, posljednji travanjski vikend u Dubrovniku ponovno će biti pravi praznik trčanja.

 

U prilog ovoj tvrdnji govori i činjenica da se Dubrovački polumaraton nedavno našao na listi 13 utrka na izvanrednim mjestima diljem svijeta, koje po mišljenju uglednog američkog trkačkog vodiča Halfmarathons.net svakako treba posjetiti tijekom života.

Ono što Amerikanci tek otkrivaju, u Hrvatskoj znaju već mnogi – Dubrovački polumaraton više je od utrke.

Za one koji još nisu trčali u Dubrovniku, treba istaknuti njegove najveće adute, a to su prije svega predivan ambijent i staza koja prolazi najljepšim dijelovima Dubrovnika sa startom i ciljem na legendarnom Stradunu. Zatim su tu bogati startni paketi koji, između ostalog, uključuju i besplatni javni prijevoz, ulaz na Dubrovačke zidine i izlet na Lokrum, a trkačima su osigurane i povoljne cijene hotelskog smještaja.

Treba spomenuti i atraktivnu finišersku medalju te nadaleko poznato dubrovačko gostoprimstvo koje vas neće ostaviti ravnodušnima.

Uz polumaratonsku utrku, Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik koji je na rasporedu 28. i 29. travnja 2018., nudi još i Utrku zidinama, humanitarnu utrku 5K, Dječju utrku i Du Motion Expo.

Više o utrkama, prijavama i trkačkim paketima, kao i rezervaciji smještaja i svim ostalim informacijama potražite na službenoj stranici.

Du Motion Facebook / Twitter / Instagram

 

Video

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz