STANI U KARLOVCU

KARLOVAČKI CENER – Šesto izdanje najbržeg hrvatskog cenera

Karlovački cener, večernja utrka na 10 km u povijesnoj gradskoj jezgri – Zvijezdi – i ove godine održat će se u svom standardnom terminu, drugi petak u lipnju – 8. 6. 2018. Iako se čini da je utrka daleko, sad je najbolje vrijeme za prijavu, jer do kraja siječnja možete uštedjeti na startnini.

 

 

Službeno najbrža utrka na 10 km u Hrvatskoj i jedna od najomiljenijih među trkačkom populacijom, iz godine u godinu raste brojem trkača i sve više oduševljava svoje sudionike. Grad Karlovac i organizator AK Maraton 2000 trude se iz godine u godinu kao dobri domaćini i s konstantnim novitetima unapređuju kompletan događaj.

Jubilarni peti Karlovački cener, održan prošle godine, preselio se u samo „geometrijsko središte“ povijesne Zvijezde, nakon utrke organiziran je i koncert, a od pretprošle godine na programu su i dječje utrke te štafetna utrka.

Staza je vrlo ravna sa službenim AIMS certifikatom, a u skladu s pravilima IAAF (Svjetske atletske federacije) za kružne cestovne utrke, odvojena je utrka elitnih trkača od glavne utrke kako bi se omogućilo postizanje odličnih rezultata.

Prijave su otvorene na http://www.utrka.com/utrke/karlovackicener/2018/info/ i prvih 400 prijavljenih s uplaćenom kotizacijom dobivaju (uz standardni startni paket) besplatnu ulaznicu za novu karlovačku atrakciju AQUATIKU – slatkovodni akvarij.

Do kraja siječnja, moguće je iskoristiti pogodnosti rane prijave, a sve informacije o utrci i prethodnim Karlovačkim cenerima, pronađite na službenoj stranici utrke www.karlovac10.run .

Dođite u Karlovac i uvjerite se u izvrsnu atmosferu i jedinstveni ambijent o kojemu pričaju svi koji su na Karlovačkom ceneru trčali!

 

 

 

 

PR

- Marketing -

Nema postova za prikaz