NAKON TRČANJA - PIVO I BURGER

Kočevsko Outdoor Festival – Ovu utrku jednostavno ne smiješ propustiti: divljina, staze i zabava

Kočevsko Outdoor Festival slovi kao najdivljija utrka u Sloveniji gdje prevladava tajanstvena šuma, divlja prašuma i prekrasne staze. Osim toga, događaj je poznat po svojem zabavnom festivalskom dijelu koji uključuje pivo & burger nakon utrke te večernje koncerte na Kočevskom jezeru… U svakom slučaju, zabave neće nedostajati.

 

Kočevsko – Divlje. A susretljivo.

Kočevsko je tajanstvena destinacija, puna zelenih i misterioznih šuma. One skrivaju razne priče i povijest. Ostaci prašuma koje možemo primijetiti s uređenih puteva na njihovom rubu pridonose dodatnoj mističnosti doživljavanja prirode i života u svom iskonskom obličju.

Što je najbolje, sve to možete doživjeti na rutama Kočevsko Outdoor Festivala, koje dijelom vode po samom rubu prašume Rajhenav.

Destinacija nudi izvanredene uvjete za brojne aktivnosti u prirodi. Priroda Kočevskoga isprepletena je brojnim stazama koje pozivaju na otkrivanje tajanstvene prašume i ostalih prirodnih znamenitosti. Istodobno, to isto prirodno područje dom je brojnim životinjskim vrstama predvođenih mrkim medvjedom. No bez brige! Susret s njim malo je vjerojatan – životinje vrlo dobro čuju i namirišu pa se sklanjaju od ljudi.

 

Iza trail utrke stoji iskusna organizatorska ekipa

Program natjecanja uključuje trail utrke na 10, 15, 30 i 60 kilometara, a prirema ga iskusna ekipa koja stoji iza događaja Julian Alps Trail Run, Soča Outdoor Festival i UTVV Slovenia.

Ove godine premjerno predstavljamo i utrku za parove, a koja će biti moguća na sve četiri dužine i idealna je prilika za sve one koji uživaju trčati u dobrom društvu ili se pomalo plašite divljine šuma Kočevskoga. 😊

Udaljenosti:

  • Bear trail – 60 km, 2000 m+
  • Wolf trail – 30 km, 1000 m+
  • Lynx trail – 15 km, 400 m+
  • Fox trail – 10 km, 120 m+

Utrka na 30 km također je dio serije Golden trail national series koje su dio, uz Kočevsko Outdoor Festival, i događaji Risnjak trail, Učka trail te Tailwind Börzsöny Trail.

Čeka vas predivan krajolik – foto: Vasja Marinc

 

Nakon trčanja osvježenje na beer&burger festivalu te hlađenje u Kočevskom jezeru

Godi li išta bolje nakon utrke od hladnog piva? I ovaj će se put predstaviti različite craft pivovare, koje će se pobrinuti da nakon utrke ne ostanete žedni. Uz to, naravno, na izbor će biti i hamburgeri te druge domaće kulinarske delicije. Tako da ne brinite, nećete ostati ni gladni!

No, glavni događaj na Kočevsko Outdoor Festivalu definitivno je trail utrka koja će se odvijati u subotu, 3. lipnja 2023. Ipak, obećajemo da neće nedostajati ni drugih događanja kroz cijeli vikend, kako i priliči pravom festivalu – sportske aktivnosti, zelena priroda, Kočevsko jezero, pivo i koncerti… Mi već jedva čekamo lipanj!

Foto: Jošt Gantar

 

Samo 20 kilometara od hrvatske granice

Kočevje, gdje se održava Kočevsko Outdoor Festival udaljeno je tek 20 kilometara od granice s Hrvatskom. Tako je, primjerice, Rijeka udaljena od Kočevja samo 85, a Zagreb dobrih 100 kilometara. Idealno za aktivni vikend na Kočevskom – trail trčanje, pivo&burger festival, jezero i koncerti.

Posebna ponuda za čitatelje portala 3sporta.com

Pripremili smo kod za popust od 10 posto, koji vrijedi za prvih 20 prijava. Tako da požurite na stranicu Kočevsko Outdoor i prijavi se! 😊

Kod za popust od 10%:   KOF-3SPORTA

 

 

Nema postova za prikaz