U SKLOPU EUROPSKOG TJEDNA KRETANJA

Kros liga Globetka – 7 kolo – 105 sudionika

U 7. kolu Kros lige Globetka po gotovo idealnom vremenu nastupilo je 105 trkačica i trkača. Natjecanje je održano u sklopu Europskog tjedna kretanja – Move week-a u kojem će se održati niz sličnih sportsko rekreativnih događaja.

Pobjednici kao i u prošlom kolu bili su na 7,8 km Martin Srša u vremenu 27:28 te Danijela Krobot sa 34:31, a na 3,6 km Tadej Pajtler je bio najbolji u vremenu novog rekorda staze 12:56 kojeg je popravio za 2 sekunde, dok je u ženskoj konkurenciji prva na cilj stigla Nina Dobša sa 14:35.

 
Kolo prije kraja u ukupnom poretku na 7,8 km u vodstvu je Igor Gorčanec ispred Marijana Huzjaka i Tihomira Cenka, a kod žena vodi Ana Pavčec- Kregar ispred Božice Horvat i Danijele Krobot. Na kraćoj stazi od 3,6 km u muškoj konkurenciji vodi Tadej Pajtler ispred Zvonka Horvatića i Gorana Mihinjača dok je kod žena vodeća Ivanka Horvat ispred Daniele Škrobar i Karmenke Huzjak
 
Borba za ukupan bodovni poredak vodit će se do samoga kraja jer će trkači osim 6 najboljih kola biti nagrađeni i bonus bodovima za nastupe u sedam ili svih osam kola. 
 
Posljednje ovogodišnje 8. kolo nakon kojeg će odmah biti i proglašeni najbolji trkači po broju sakupljenih bodova, održat će se u subotu 15.11.2014. s početkom u 14 sati.
 

Kros_liga_Globetka_2014_Ukupan_poredak_nakon_7_kola.pdf

Kros_Liga_Globetka_2014_Rezultati_7_kolo.pdf

 
 

 

 

Autor: Mario Dobša

Nema postova za prikaz