OKO ZRINJEVCA

Kružilo se oko Zrinjevca na Zagreb 5×5 City Run powered by Heineken 0.0

Još jedan proljetni vikend bio je pretrpan utrkama širom Hrvatske i okolnih zemalja. Bilo je tu i državnih prvenstava, polumaratona, trailova, a i ova simpatična utrka u strogom centru Zagreba.

 

City Run utrka iz serijala Zagreb 5×5 ove je godine održana u ranijem terminu, ali na poznatom mjestu, u najužem centru grada, parku Zrinjevac. Trčalo se pet krugova, a utrka je bila poslovično odlično organizirana. Iz kola u kolo serijala, ona privlači neke od najbržih srednjeprugaša, preko ozbiljnih trkača koji žele kratki brzi nedjeljni “fix” pa sve do apsolutnih početnika kojima je 5 kilometara pravi izazov.

Tako je bilo i jučer, pobjedu su s odličnim rezultatima odnijeli Breda Škedelj (SLO) i Dorian Miškulin. Breda je krugove oko Zrinjevca istrčala za 18:35, a Dorian za respektabilnih 15:17 min. Poredak od drugog do petog mjesta u ženskoj konkurenciji: Doris Blažević, Valentina Valjak, Dora Mlinarić i Marta Grubić. Kod muškaraca mjesta od drugog do petog zauzeli su: Tomislav Novosel, Blaž Car-Pavlic, Marko Ciganović i Silvio Grđan.

Na odvojenim utrkama nastupilo je 135 muškaraca i 121 žena.

Više o serijalu utrka Zagreb 5×5 by Heineken 0.0 pogledajte OVDJE.

REZULTATI

SVOJE FOTOGRAFIJE S UTRKE PREUZMI OVDJE:


Nema postova za prikaz