5 I 10 KM

Dođite na Lanterna Road Race!

Na obalnom dijelu Istre, na relaciji između Umaga i Poreča, a u blizini općine Tar-Vabriga, nalazi se poluotočić Lanterna. Njegovom obalom 20. travnja trčat će se istoimena utrka na pet i deset kilometara. Organizator Triatlon klub Tar-Vabriga poziva zaljubljenike u trčanje na “Lanterna road race“ koji će se sad održati po peti put. Također, za mališane su pripremljene utrke na 500 i 1000 metara.

 

Za tu je subotu predviđen podnevni start kod hotela Valamar Tamaris-sportski, na obali ispred sportskog centra Valeta, a dječji pola sata ranije. Staza će biti ravna te većim dijelom po asfaltu uz obalu poluotoka.

Prijave su na dan utrke od 10 do 11 sati, a povoljnije cijene startnine od 60 kuna vrijede za uplate do 15. travnja. Kategorije su osim po spolu podijeljene na:  junior(k)e, senior(k)e 1 i 2 te veteran(k)e 1 i 2. Uz to, djeca od prvog do četvrtog razreda trčat će utrku na 500 metara, a ona od petog do osmog nadmetat će se na 1000 metara. Njihova startnina iznosi 20 kuna.

Startnina, između ostalog, uključuje Pasta party nakon utrke, službenu majicu te sponzorske nagrade i medalju. Organizatori su, uz pomoć TZ Tar-Vabrige i Valamara, za sudionike dječje utrke mlađih uzrasta osigurali prigodnu nagradu, dok će za dječju utrku na 1000 metara biti podijeljene medalje za prvoplasirane.

Za prijave i više informacija dostupna je službena stranica te Facebook stranica događaja.

RASPIS UTRKE

PROMO tekst

Nema postova za prikaz