PRIHVATI IZAZOV

Lim Bay Challenge: Otkrijte avanturistički raj Istre

Predivna priroda zapadne Istre samo čeka da je istražite, a Lim Bay Challenge ključ je za oslobađanje vašeg istinskog avanturističkog duha.

 

Outdoor aktivnosti ne samo da koriste vašem tijelu i umu, već vas povezuju s prirodom i sa sobom samima. Otvorit će vam vrata novim iskustvima i postizanju ciljeva, sve dok ste dovoljno odvažni da istupite izvan svoje zone komfora. Ako ste spremni na nezaboravni izazov u Istri, svakako posjetite Vrsar i otkrijte Lim Bay Challenge.

Lim Bay Challenge održava se od 29. rujna do 1. listopada u Vrsaru, te pruža priliku za upoznavanje okolice Limskog kanala i pomicanje vlastitih granica na potpuno jedinstven način. Čekaju vas tri uzbudljive utrke koje vas vode kroz predivni Vrsarski arhipelag i čarobni Limski kanal. Osim toga, očekuju vas izazovi koji već nekoliko godina zaredom nadmašuju očekivanja sudionika i povezati vas sa sjajnim društvom.

Prvog dana natjecanja, 30. rujna, započinju dvije utrke. Adventure Ultra utrka, s 65 kilometara trčanja, vožnje bicikla i veslanja, osmišljena je za najspremnije i najhrabrije sudionike. Sa startom na još uvijek tajnoj lokaciji i završetkom u resortu Belvedere, utrka donosi uzbudljivu kombinaciju orijentacije i prepreka koje će vas oduševiti.

Za one koji traže nešto blaži intenzitet, tu je Adventure Light utrka. Na rutama dužine 35-40 kilometara također ćete osjetit ćete jednak adrenalin trčanja, vožnje bicikla i veslanja, ali pri tom ipak uložiti nešto manje izdržljivosti i volje. S početkom i ciljem u resortu Belvedere, put će vas voditi do čudesnih prizora Limskog kanala i okolice.

I za kraj, tu je Trekking Challenger koji se održava 1. listopada, a namijenjen svima koji vole hodati i trčati u prirodi. Ova orijentacijska utrka, duga oko 25 kilometara, vodi vas kroz šumu Kontiju, Limski kanal i Vrsar. Uz predivne poglede na more i otoke, svaki korak je prilika za nezaboravna otkrića.

Osim natjecanja, Lim Bay Challenge nudi i priliku da naučite nešto novo i zabavno. U Kloštru 30. rujna, pod vodstvom iskusnih instruktora, imate priliku sudjelovati u tečaju sportskog penjanja. A tu je i radionica nordijskog hodanja koju vodi stručna trenerica, na kojoj ćete otkriti tehniku koja aktivira 90% vaših mišića, unoseći svježinu u vašu kondiciju i tijelo.

Lim Bay Challenge organizira Sportsko društvo Trickeri u suradnji s Turističkom zajednicom Općine Vrsar i hotelskom kompanijom Maistra.

Prijave traju do 18. rujna na web stranici www.limbaychallenge.com, gdje možete pronaći detaljne informacije o opremi koju trebate imati sa sobom i popustima na smještaj u Maistrinim objektima. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za nezaboravnu sportsku avanturu na čarobnom Limskom kanalu!

 

 

 

Nema postova za prikaz