SAMO NAM JE LJUBAV POTREBNA (I TRČANJE)

LoveRun utrka zbližava sve one koji šire ljubav – pogotovo onu prema trčanju.

Od prije poznata kao Zagreb LoveRun, ova utrka krenula je kao zabavni način obilježavanja dana zaljubljenih unutar TK Swibir. Vrlo brzo prerasla je u otvorenu utrku za bilo koga tko želi proslaviti ljubav na dan ili oko dana zaljubljenih u Zagrebu.

 

Bilo da je riječ o testiranju forme prije početka sezone ili o prilici za ozbiljnijim početkom aktivnog bavljenja trčanjem, za većinu LoveRun predstavlja savršenu priliku za druženje i zabavu.

2020. godine je utrka prvi put bila otvorenog karaktera i u roku od 8 dana je bila rasprodana sa 500 trkača. 2021. godine se utrka nije mogla održati zbog Covid-a 19, a 2022. godine smo unatoč epidemiološkim mjerama održali utrku i opet u vrlo kratkom roku rasprodali istu sa 500 trkača.

Zbog odlične energije i činjenice da nam je druženje, zdrav život i ljubav u prvom planu, ali i zbog velikog interesa partnera odlučili smo 2023. organizirati utrku u dodatnih pet gradova: u Vukovaru, Poreču, Zadru, Mariboru te u Podgorici pod jednim krovnim imenom LoveRun.

Sretni smo što ćemo ove godine u svih šest gradova, uoči Dana zaljubljenih, istovremeno trčati za ljubav.

Pridružite nam se u najljubavnijoj utrci 12. veljače u svom gradu! 

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem web stranice: https://myloverun.eu/prijava.

Nagrade: medalje po kategorijama po gradovima

Sponzori su: Urbane ideje d.o.o., Avenue Mall, Schneider Electric, Kala, Garmin, Saucony, Falke

Nema postova za prikaz