INTERSPORT - GLAVNI SPONZOR

Lucky Trail i Intersport – trčanje nas povezuje

Lucky Trail je od prošlogodišnje dvije, narastao na četiri utrke u ovoj godini. Trakošćan, Delnice, Papuk i Nin bit će lokacije gdje ćemo se kroz trčanje povezati. Intersport je tu da nam u tome pomogne.

 

– Lucky Trail nitko ne trči sam, da bi sudjelovali, morate biti dio tima od tri/troje trkača, morate se povezati. Od prvog dana i prve utrke Lucky Trail formata, u svibnju prošle godine, Intersport Hrvatska naš je vrijedni partner i glavni sponzor. Ove će nas godine pratiti na sve četiri utrke, nama olakšati organizaciju, a trkačice i trkače razveseliti poklonom, popustima i nagradama za najbrže na glavnoj utrci – poručuju organizatori Lucky Trail serijala.

Više o Lucky Trailu

Kako bi se kvalitetno opremili za nadolazeću utrku na Trakošćanu 23. travnja, Intersport vam odobrava popust od 20% na tekstil, obuću i opremu za trčanje. Popust se odobrava na redovne cijene i vrijedi za kupnju u web trgovini, od  14. 4. do 30. 4. 2022. Popusti se ne zbrajaju. Nakon što obavite izbor proizvoda u web trgovini, kod LUCKYTRAIL_20  unesite u polje za kod prije završetka kupnje.

 

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz