IDEMO EKIPA!

Lucky Trail Papuk – s prijateljima, obitelji ili poslovnim kolegama kroz park prirode

Park prirode Papuk bit će domaćin stotinama trail trkačica i trkača koji će, okupljeni u tročlane timove, doživjeti sve ljepote ovog dragulja kontinentalne Hrvatske. Okupite ekipu od članova obitelji, prijatelja ili kolega s posla i odlično se zabavite. 🙂

 

Luicky Trail Papuk održava se u subotu 11. 9. 2021. sa startom u 10:00 sati, a lokacija starta i cilja je izletište Jankovac. Ovo mjesto dobro je poznato zaljubljenicima u Papuk, osim prostrane livade na kojoj ćemo se okupiti, tu su i dva jezera te planinarski dom.

Na rasporedu će biti dvije timske utrke:

  • Lucky Trail Papuk – velika, glavna utrka
  • Lucky Mini Trail Papuk – mala utrka.

 

 

Kako se trči Lucky Trail

Na utrci sudjeluju (isključivo) tročlani timovi, koji mogu biti sastavljeni iz bilo koje kombinacije muškaraca i žena.

Na Papuku će biti označene tri staze, crvena od 5.3 km, zelena od 4.5 km i plava od 3.8 km.

Glavna utrka se odvija na način da trkači naizmjence trče prvo crvenu, zatim zelenu i na kraju plavu. Drugim riječima, svatko iz tima istrči svaku stazu, ukupno 13.6 kilometara.

Sve će biti jasno iz prikaza:

 

Lucky Mini Trail Papuk, ili kako je od milja zovemo “mala utrka” također je timska, s timovima od po tri člana/članice. No ona je prilagođena svima koji žele sudjelovati, a iz bilo kojeg razloga im je 13.6 km previše. Na toj utrci svaki član/članica tima ide na samo jednu stazu.

Ovako:

Pogledajte ljepote Papuka 🙂

 

Prijave su otvorene!

Prijave su otvorene, limit utrke je 200 timova, baš kao i na Trakošćanu, na utrci koja je vrlo brzo popunjena.

Požurite s prijavom jer vas osim trčanja u predivnoj prirodi očekuju i odlične sportske majice, fenomenalne medalje, vrijedne nagrade za najbrže i još mnogo toga.

 

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz