BIT ĆE BOLJE

Lucky Trail Trakošćan odgođen – povrat 100% startnina

Čak ni Vidoviti Milan ne zna 100% sigurno kada će se ponovno moći održavati utrke. Imajući u vidu tu nepobitnu činjenicu, odlučili smo za neka bolja vremena odgoditi Lucky Trail Trakošćan, timski trail maraton koji je trebao biti održan 17. 5. 2020.

 

– Drage trkačice i trkači! Nije nam bilo suđeno da se vidimo 17. 5. na Trakošćanu i da zajedno istrčimo Lucky Trail. Zbog neizvjesnosti održavanja utrke na kraju ljeta, nećemo vam obećavati novi datum. No znamo da ste vjerovali u nas, prijavili se, a mnogi su i uplatili startninu – hvala vam na tome! Znamo koliko je mnogima u ovim trenucima važan novac, pa smo odlučili SVIMA koji su startninu uplatili vratiti puni iznos uplate na račun s kojeg smo je primili. Posao s povratom ćemo odraditi u idućih tjedan dana. Svi koji su prijavljeni i dalje će biti prijavljeni, a ako utrka bude išla krajem 8. mjeseca, sve ćemo vas na vrijeme izvijestiti o tome. Ostanite aktivni i zdravi, čuvajte se virusa i vidimo se uskoro. Sigurni smo u to! – stoji u kratkoj objavi na službenoj stranici utrke.

Lucky Trail je novi format timskog trčanja, izuzetno atraktivan i zanimljiv, kako je sve zamišljeno provjerite na stranici utrke.

 

Nema postova za prikaz