DU MOTION

Manje od 100 dana do dubrovačke feste od trčanja!

Predivan ambijent, vrhunska organizacija, startni paket i medalja koji vrijede više od plaćene startnine… sve to i puno više je Du Motion i njegova glavna utrka – 3. Dubrovački polumaraton.

 

Dubrovački Du Motion pokrenuo je web shop s online prijavama koji možete pronaći na njihovim službenim web stranicima.  Tako se, od sada,  još lakše možete registrirati za Du Motion utrke – Dubrovački polumaraton, utrku Dubrovačkim zidinama i humanitarnu 5K utrku koje će se održati 29. i 30. travnja ove godine, te sa samo nekoliko klikova odabrati trkački paket koji odgovara vašim željama. 

Online plaćanje moguće je American Express, Visa, MasterCard, Maestro i Diners karticama, a kompletan postupak zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima.

Osim što je na ovaj način omogućio online kupnju trkačkih paketa, Du Motion će kroz web shop u skoroj budućnosti ponuditi i svoje ostale proizvode.

Posjetite novi Du Motion web shop i registrirajte se za jednu od utrka jer nas do ove popularne trkačke manifestacije dijeli manje od 100 dana.

Više o prijavama, trkačkim paketima i rezervaciji smještaja  potražite na službenoj web stranici, a Du Motion možete pratiti i putem društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram.

20160430-10_39_29-IM7D7683PR tekst

- Marketing -

Nema postova za prikaz