U POREČ S CIJELOM OBITELJI

Manje od mjesec dana ostalo je do Plava Laguna Polumaratona u Poreču

Želite li pomaknuti vlastite granice i testirati izdržljivost, prijavite se na Plava Laguna polumaraton 25. i 26. ožujka u Poreču. Još je manje od mjesec dana ostalo do utrke, sada je pravo vrijeme da si, ukoliko još niste, osigurate mjesto i „hvatate“ svoje najbolje vrijeme na predivnoj stazi uz more.

 

Plava Laguna polumaraton tradicionalno prati pozitivna, natjecateljska atmosfera i ugodno druženje kako prije tako i nakon utrke. Sama staza vodi od Zelena Resorta do Poreča i nazad, pristupačna je i pogodna za trkače svih razina pripremljenosti, a ono što je čini posebnom je lokacija i ljepota okoliša koja će svakom natjecatelju biti dodatna motivacija i užitak.

Uz polumaratonsku i 10K utrku, dan ranije održat će se Family Run, zabavna dionica od 4 km koju trči cijela obitelj. Osim što je sjajan način da se sve generacije uključe u zajedničku i zdravu aktivnost, Family Run ima i humanitarni karakter. Svi prihodi od kotizacija biti će uplaćeni porečkom Centru za inkluziju i podršku u zajednici.

Najmlađima je posvećen Pepi Kids Run, posebno osmišljene utrke za djecu od 4 do  16 godina. Na raspolaganju su 4 utrke raznih dužina, prilagođene godištu trkača. Za zabavu će se pobrinuti Pepi, maskota Plave Lagune, a pokrovitelj utrke, Podravka, dovodi poznatog medvjedića Lina i slatke darove za sve sudionike.

Provedite sportski vikend u Istri s cijelom obitelji! Uz smještaj u hotelima Parentium ili Albatros Plava Laguna već od 40 EUR po osobi dnevno, kotizacija za utrku je uključena.

Ne čekajte predugo – mjesta se brzo popunjavaju! Okupite obitelj i prijatelje, pripremite tenisice za trčanje i pridružite se veselom društvu Plava Laguna Polumaratona.

Za više informacija i prijave posjetite plavalaguna.com – WEB STRANICA.

 

 

 

Nema postova za prikaz