PRIDRUŽITE SE

MARIJINI OBROCI HRVATSKA – Trčite za obroke siromašnoj djeci

Marijini obroci Hrvatske vas pozivaju na utrku „Trčimo za Dijete 31 – Tvojih 5 za njihov svijet“ koja će se održati u parku Maksimir 22. svibnja 2016. Program počinje u 10 sati, a start utrke je predviđen za 12 sati.

Duljina utrke je 5 kilometara i naši su sponzori za prva tri mjesta osigurali nagrade. (A trkači od četvrtog mjesta nadalje će se sigurno dobro zabaviti 🙂 Neposredno prije utrke organizirano je zagrijavanje s iskusnom kineziologinjom koja će pripremiti sve natjecatelje. Osim glavne utrke paralelno će se odvijati i utrka za djecu na 800 metara.

Ovo je već druga godina da se održava utrka, a prošle godine je na utrci sudjelovalo preko 300 trkača te je sam događaj posjetilo oko 1000 osoba.

Rezultat prošlogodišnje utrke: 242 djece u Beninu svakog dana prima svoj obrok u školi.

Predložena kotizacija za sudjelovanje na utrci je 50 kn što je dovoljno da se osigura obrok jednom djetetu kroz 5 mjeseci.

Cilj utrke je proširiti glas o Marijinim obrocima, humanitarnoj organizaciji čija je vizija pružiti jedan kvalitetan obrok dnevno na mjestu obrazovanja djeci u najsiromašnijim  zemljama svijeta. Do danas Marijini obroci svojim djelovanjem hrane 1.101.206 djece.

Osim utrke, pripremljen je i zabavni program – humanitarna aukcija(Nebo, Pavlin, ELFS, Ivan Alduk, Sara Lončarić, Salut dizajn, Zoran Aragović); glazbeni program (ROCK akademija, Dino Purić i klapa Falkuša) te program za djecu (potraga za blagom, dječja utrka).

Prijave na utrku su moguće putem dolje navedenog linka ili na sam dan utrke u Maksimiru, ali vas molimo da se prijavite putem linka jer će nam to olakšati organizaciju utrke.

https://docs.google.com/forms/d/1uo3IN2MPjNvwPEGjHR3wkbOxozWMH3LE_M6BuislR9s/viewform?c=0&w=1

Predloženu kotizaciju od 50 kn možete donirati uplatom na naš račun u Zagrebačkoj banci

(HR7923600001102102666) ili prilikom podizanja brojeva u Maksimiru na dan same utrke.

Više o programu utrke možete pronaći na linku:

https://web.facebook.com/events/539943326185176/

U nadi da ćete nam pridružiti u što većem broju pozdravljamo vas do našeg susreta u Maksimiru.

trcimo

Volonteri Marijinih obroka

Nema postova za prikaz