SUPER TEST ZA POLUMARATON

Međunarodna utrka Kutina – Voloder – 15 km u sjećanje na Franju Mihalića

Tradicionalna utrka Kutina – Voloder održat će se i ove godine sredinom rujna. Točnije, start utrke je 11. rujna u 10 sati iz centra Kutina, a trči se do 15 km udaljenog Volodera gdje sve sudionike čeka dobra zabava u sklopu manifestacije Voloderske jeseni.

 

Zašto se utrka trči u sjećanje na Franju Mihalića? Franjo, ili kako su ga zvali, Jura, rodom je iz Moslavine, nedaleko Kutine, tu je trčao svoje prve kilometre. Zapamćen je po mnogobrojnim uspjesima, od kojih je svakako najznačajniji – srebrna olimpijska medalja na OI u Melbourneu 1956. godine.

Staza utrke dužine je 15 kilometara, službeno je izmjerena i verificirana od strane HAS-a i boduje se za sve tri lige cestovnog trčanja u RH. Utrka na 15 kilometara izvrstan je test za sve koji pripremaju jesenski polumaraton.

Startnina je 100 kuna, a svi trkači i trkačice dobit će u sklopu plaćene startnine majicu s logom utrke, sudioničku medalju te jelo i piće poslije utrke. Za najbrže su pripremljene novčane nagrade, medalje po kategorijama, a nagrade će ponijeti i najstariji te najmlađi trkač/trkačica, kao i onaj tko ciljem prođe – zadnji.

Utrku organizira Atletska Udruga „Moslavina u pokretu“, a ove godine pokrovitelji utrke su Grad Zagreb, Grad Kutina, Grad Popovača i Sisačko moslavačka županija.

Ove godine portal 3sporta službeni je foto servis utrke pa su odlične fotografije svih sudionika zajamčene. 🙂

Sve detaljne informacija pronađite na službenoj web stranici.

Facebook stranica utrke

Direktne prijave

- Marketing -

Nema postova za prikaz