JAČI SMO

Na virtualnoj utrci Jači od korone sudjelovalo gotovo 1000 trkača!

Ona stara poslovica kaže da očajna vremena zahtijevaju očajne mjere. Sve proljetne utrke su otkazane ili odgođene, a naše trkačko strpljenje je na izmaku. I baš zato smo jučer održali Vir(tu)alnu utrku Jači od korone na kojoj je sudjelovalo gotovo 1000 trkačica i trkač iz doslovno svih krajeva Hrvatske, ali i iz Nizozemske, Austrije, Švedske, Irske…

 

Na jedan smo dan prizvali u sjećanje osjećaj utrkivanja, a cijeli smo dan bili zajedno na Facebook eventu, Facebook grupi TRČIMO i Facebook stranici 3sporta.com.

Ideja je bila jasna od samog početka – uz apsolutno pridržavanje svih mjera Stožera Civilne zaštite trčati ili odvježbati i poslati svoju fotografiju aktivnosti. I njih, fotografija, skupilo se gotovo 1000 i sve su objavljene na Facebook stranici 3sporta.com.

I da, to smo mi trkači – niti jedan incident, niti jedan problem, svi su se maksimalno pridržavali mjera, trčali od ponoći do ponoći, na mjestima bez gužve i prometa… Svima VELIKE ČESTITKE na tome! Pokazali smo da znamo čuvati druge, ali i da želimo čuvati vlastito fizičko i psihičko zdravlje i da možemo biti aktivni uz poštovanje mjera.

Kako smo i rekli, nema rezultata, svatko tko je sudjelovao je i pobjednik, u pravom smislu te riječi.

VELIKO HVALA svima koji su sudjelovali i nadajmo se zajedno da se uskoro vidimo na nekoj pravoj utrci!

Z

Nema postova za prikaz