CELEBRATION!

  [NAGRADNI NATJEČAJ] Run&Trek i 3sporta slave rođendan! Pokupi vrijedne nagrade!

  Prije šest godina vaš najdraži portal 3sporta.com ugledao je svjetlo dana. A gotovo na isti datum tri godine kasnije otvorena je prva prava trgovina za trčanje u Hrvatskoj Run&Trek. Što je bolje od proslave rođendana? – proslava dva rođendana! 😀

   

  Želimo zahvaliti našim vjernim kupcima, svima koji trče na našim utrkama i svima koji prate portal. Tako smo odlučili organizirati ovaj mali nagradni natječaj u kojem vas čekaju vrijedne nagrade:

  Ukupno 18 nagrada čeka one koji će biti najkreativniji, koji će nas nasmijati i oduševiti.

   

  Kako sudjelovati – službena pravila

  Da biste sudjelovali potrebno je ispod posta na Facebook stranici 3sporta.com postaviti svoju fotografiju s trčanja (treninga ili utrke). Uz fotografiju treba napisati kratki tekst, rečenicu-dvije o tome gdje je fotografija nastala. Pozovite prijatelje da je lajkaju, ali i ne morate, natječaj nije “na lajkove”.

  Naš će žiri od objavljenih fotografija izabrati najbolje i dodijeliti im nagrade. Robne nagrade mogu se podići u Run&Trek trgovini u Zagrebu ili ćemo ih dostaviti poštom na adresu u Hrvatskoj.

  Nagradni natječaj traje zaključno do nedjelje 21. 5. do 23:59 kada će prestati rok za postavljanje fotografija. Objava rezultata će biti najkasnije u srijedu 24. 5. 2017.

  Napomena: Facebook nema nikakvu odgovornost, ni na koji način ne sponzorira, podržava, administrira,  niti je s nagradnim natječajem na bilo koji način povezan.

   

  rodendan25

  I to nije sve – 25% popusta u web shopu!

  Kako kaže popularni tele-salesman “I TO NIJE SVE!”. Za sve vrijeme ove male proslave možete iskoristiti bon ROĐENDAN25 koji će vam na svu nesniženu robu vrijednost kupnje umanjiti za 25% popusta! Tako da najnoviju kolekciju možete nabaviti po cijeni kao na rasprodaji. Isti popust možete iskoristiti i u “fizičkoj” trgovini u Centru Kaptol u Zagrebu.

   

  Neke od nagrada:

  [ngg_images source=”galleries” container_ids=”23″ sortorder=”405,404,402,411,409,403,406,407,408,410,412,413″ display_type=”photocrati-nextgen_pro_slideshow” image_crop=”0″ image_pan=”1″ show_playback_controls=”1″ show_captions=”0″ caption_class=”caption_overlay_bottom” caption_height=”70″ aspect_ratio=”1″ width=”100″ width_unit=”%” transition=”fade” transition_speed=”1″ slideshow_speed=”5″ border_size=”0″ border_color=”#ffffff” ngg_triggers_display=”always” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

   

   

  - Marketing -

  Nema postova za prikaz