CELEBRATION!

[NAGRADNI NATJEČAJ] Run&Trek i 3sporta slave rođendan! Pokupi vrijedne nagrade!

Prije šest godina vaš najdraži portal 3sporta.com ugledao je svjetlo dana. A gotovo na isti datum tri godine kasnije otvorena je prva prava trgovina za trčanje u Hrvatskoj Run&Trek. Što je bolje od proslave rođendana? – proslava dva rođendana! 😀

Želimo zahvaliti našim vjernim kupcima, svima koji trče na našim utrkama i svima koji prate portal. Tako smo odlučili organizirati ovaj mali nagradni natječaj u kojem vas čekaju vrijedne nagrade:

Ukupno 18 nagrada čeka one koji će biti najkreativniji, koji će nas nasmijati i oduševiti.

Kako sudjelovati – službena pravila

Da biste sudjelovali potrebno je ispod posta na Facebook stranici 3sporta.com postaviti svoju fotografiju s trčanja (treninga ili utrke). Uz fotografiju treba napisati kratki tekst, rečenicu-dvije o tome gdje je fotografija nastala. Pozovite prijatelje da je lajkaju, ali i ne morate, natječaj nije “na lajkove”.

Naš će žiri od objavljenih fotografija izabrati najbolje i dodijeliti im nagrade. Robne nagrade mogu se podići u Run&Trek trgovini u Zagrebu ili ćemo ih dostaviti poštom na adresu u Hrvatskoj.

Nagradni natječaj traje zaključno do nedjelje 21. 5. do 23:59 kada će prestati rok za postavljanje fotografija. Objava rezultata će biti najkasnije u srijedu 24. 5. 2017.

Napomena: Facebook nema nikakvu odgovornost, ni na koji način ne sponzorira, podržava, administrira,  niti je s nagradnim natječajem na bilo koji način povezan.

rodendan25

I to nije sve – 25% popusta u web shopu!

Kako kaže popularni tele-salesman “I TO NIJE SVE!”. Za sve vrijeme ove male proslave možete iskoristiti bon ROĐENDAN25 koji će vam na svu nesniženu robu vrijednost kupnje umanjiti za 25% popusta! Tako da najnoviju kolekciju možete nabaviti po cijeni kao na rasprodaji. Isti popust možete iskoristiti i u “fizičkoj” trgovini u Centru Kaptol u Zagrebu.

Neke od nagrada:

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”23" sortorder=”405,404,402,411,409,403,406,407,408,410,412,413" display_type=”photocrati-nextgen_pro_slideshow” image_crop=”0" image_pan=”1" show_playback_controls=”1" show_captions=”0" caption_class=”caption_overlay_bottom” caption_height=”70" aspect_ratio=”1" width=”100" width_unit=”%” transition=”fade” transition_speed=”1" slideshow_speed=”5" border_size=”0" border_color=”#ffffff” ngg_triggers_display=”always” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500"]

Što misliš o temi?