U GRAD NA ČETIRI RIJEKE

Najava 5. Karlovačkog cenera

Karlovački cener jedna je od najpopularnijih cestovnih atletskih utrka u Hrvatskoj. Održava se svake godine u večernjem terminu drugog petka u lipnju. Trči se u povijesnom središtu Karlovca, poznatoj srednjovjekovnoj Zvijezdi, između dvije najveće karlovačke rijeke Kupe i Korane.

 

Pobjedničko vrijeme kenijskog trkača Hillary Kiptum Maiya Kimaiya iz 2016. godine – 29:39 – najbrže je istrčanih 10 km u Hrvatskoj i po tome je Karlovački cener i službeno najbrža utrka u Hrvatskoj. Jubilarno 5. izdanje Karlovačko cenera donosi dosta noviteta i nešto izmijenjenu stazu koja će vam omogućiti postizanje još boljih rezultata.

Petak, 9. lipnja 2017. u 20:00 sati start je Glavne utrke, a kao i na 4. Karlovačkom ceneru, u 19:00 sati predviđen je start Elitne utrke. Rezervirajte si ovaj datum jer je zagarantirana izvrsna atmosfera, bogati startni paket i nagrade za najbolje. Više od 1.000 trkača na startu…

I ovaj puta su na programu utrke štafeta u sklopu Glavne utrke za sve one koji vole timski duh ili im je 10 km malo previše, a cijelo događanje počinje već u četvrtak 8. lipnja s dječjim utrkama. Organizator je pripremio i posebne poklone iznenađenja za sve koji su nastupili na svim dosadašnjim „Cenerima“.

 Sve informacije o 5. Karlovačkom ceneru možete pronaći na službenoj stranici utrke www.karlovac10.run , a pogodnosti ranih prijava iskoristite putem http://www.utrka.com/utrke/karlovackicener/2017/info/ .

Dođite i pridružite se karlovačkom atletskom spektaklu!

20150612-20_23_02-img_2777

- Marketing -

Nema postova za prikaz