AVANTURA PO DRUGI PUT

Najava Dubrovnik outdoor festivala 2018

Drugo izdanje Dubrovnik outdoor festivala donosi zabavne i uzbudljive aktivnosti na otvorenom, edukaciju, višednevne pustolovne ture te sportske događaje. Festival će se održati na dubrovačkom području od 14. do 20. svibnja 2018.

 

 

Dubrovnik outdoor festival promovira zdravi način življenja kroz zabavu i različite pustolovne aktivnosti na otvorenom poput  planinarenja, biciklizma, kajakarenja na moru, penjanja, pustolovnih utrka itd. Tijekom festivala zaljubljenici u pustolovne aktivnosti imati će priliku otkriti prirodne ljepote dubrovačke regije i okolice. Želja nam je pokazati ali i nadahnuti ljude kako da uživaju u različitim avanturističkim aktivnostima na jugu Hrvatske. Lokalna hrana, skrivene prirodne ljepote i razne pustolovne aktivnosti ove regije zasigurno će ostaviti sve naše posjetitelje bez daha.

Drugo izdanje Dubrovnik outdoor festival pružiti će razne seminare i stručne radionice koje će promovirati važnost sigurnosti u pustolovnom turizmu. U sklopu festivala, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska gorska služba spašavanja organizirati će radionicu za vodiče u pustolovnom turizmu. Radionica će se održati 14. i 15. svibnja 2018. na području Konavala u pustolovnom parku Cadmos Village.

Dubrovnik outdoor festival planira ugostiti različite predavače specijalizirane za pustolovni turizam i adrenalinske sportove. Sudionici seminara koji će se održati 18.svibnja na Sveučilištu u Dubrovniku imati će priliku saznati više o različitim temama poput međunarodnih standarda za pustolovne vodiče, kondicijske pripreme sportaša na otvorenom, različitih adrenaliskih sportova u funkciji turizma, važnost Hrvatske gorske službe spašavanja, sigurnosnih standarda u pustolovnom turizmu i još mnogo toga.

Ovogodišnji program festivala donosi i drugu međunarodnu radionicu i obuku za vodiče kajakarenja na moru koja će se održati u Dubrovniku od 13. do 19. svibnja 2018. u suradnji sa  Međunarodnom udrugom vodiča za kajakarenje na moru (ISKGA).

Tijekom festivala 19. svibnja 2018 održati će se i multiaktivna pustolovna utrka za dvočlane timove. Utrka će kombinirati različite sportske discipline poput veslanja u kajacima, trčanja i abseiling (spuštanja niz uže) sa tvrđave Lovrijenac.

Završni vikend festivala ponuditi će različite adrenalinske aktivnosti i zabavu u sklopu pustolovnog parka Cadmos Village (Konavle). Posjetitelji će se imati priliku okušati u zabavnim utrkama u prirodi za djecu i odrasle, seoskoj olimpijadi za četveročlane timove, penjačkom kampu, itd.

SLUŽBENA WEB STRANICA

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz