UTRKA S NAJLJEPŠIM POGLEDOM NA ZAGREB

Najava proljetnog polumaratona Zagreb21 – iskoristi pogodnosti rane prijave!

Malo više od tri mjeseca preostalo je do Zagrebačkog proljetnog polumaratona. Vjerujemo da svi s nestrpljenjem očekujete utrku i početak proljetne sezone i da vam je Zagreb21 idealna prilika za istrčati jedan polumaraton u proljetnom dijelu. Staza je brza, većim dijelom ravna s manjim usponom prilikom prelaska Mosta slobode. Trče se dva istovjetna kruga u duljini od 10.549m.

 

Da svi ne bi morali ići kompletan polumaraton, tu je i uvijek atraktivna utrka štafeta s 4 trkača te utrka na 5 km za sve oni koji će tada tek ulaziti u formu, početi s trčanjem ili su im jednostavno draže kraće i brže dionice 🙂 .

 

Utrka se održava u nedjelju, 19. ožujka 2017. sa startom u 9:00 sati ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice u Zagrebu, zapadni kolnik Hrvatske bratske zajednice. Broj trkača je ograničen pa požurite s prijavama.

Sve trkače očekuje kao i uvijek bogati startni paket, a za najbolje su predviđene novčane nagrade. Staza je izmjerena od strane službenih međunarodnih mjeritelja AIMS-a.

Prijaviti se možete već sada, putem ovog linka, najpovoljnije rane prijave traju do 31. 12. 2016. Utrka je u organizaciji AK Svetice i Run&Treka – prve specijalizirane trgovine za trčanje u Hrvatskoj.

Vidimo se! 🙂

►►► PRIJAVA NA UTRKU

Promo tekst
foto: bigstockphoto/iascic

- Marketing -

Nema postova za prikaz