INFORMIRANA U BLAŽENOM STANJU

Nova funkcija za praćenje trudnoće na Garmin pametnom satu

Garmin dodaje praćenje trudnoće kao dodatak praćenju menstrualnog ciklusa za holistički pregled ženskog zdravlja na pametnom satu.

 

Praćenje trudnoće, pruža budućim mamama pregled na njihovo zdravlje u trudnoći, podatke o aktivnostima i stanju tijela. Putem Garmin Connect aplikacije i kompatibilnog Garmin pametnog sata1, mogu se bilježiti simptomi povezani s trudnoćom, pratiti kretanje djeteta, stvarati prilagodljive podsjetnike, primati savjete za vježbanje i prehranu i još mnogo toga. Stvoreno za žene od strane žena, praćenje trudnoće najnovija je inovativna ženska zdravstvena funkcija iz Garmina nakon najave praćenja menstrualnog ciklusa u 2019. godini.

Glavne funkcije

  • Unesite termin poroda i pratite napredak na vremenskoj crti trudnoće uključujući veličinu bebe
  • Naučite kako se podaci o aktivnostima mijenjaju tijekom trudnoće s opcijom prilagodbe upozorenja o otkucajima srca, pratite hidrataciju i čak zaustavite status treniranja u potpunosti
  • Primajte edukaciju o očekivanim simptomima i savjete o prehrani. Prijavite se za primanje tjednih upozorenja i savjeta o preporučenom povećanju kila.
  • Kreirajte podsjetnike o unosu tekućine, simptomima, kegel vježbama i više
  • Ručno unesite više od 30 simptoma, tri tipa pokreta bebe, razinu glukoze u krvi i više. Primajte pregled podataka koje ste zabilježili za lakše dijeljenje prilikom pregleda.
  • Koristite Pregnancy Tracking Connect IQ aplikaciju kako bi lako i diskretno zabilježili informacije s kompatibilnog pametnog sata
  • Contraction Timer Connect IQ aplikacija omogućuje majkama i partnerima tijekom poroda da prate dužinu i učestalost trudova s kompatibilnog Garmin pametnog sata

Za žene koje održavaju svoj ritam vježbanja tijekom trudnoće, Garmin Connect nudi dodatne načine kako mogu prilagoditi postavke u aplikaciji i ostalim kompatibilnim uređajima što uključuje:

  • Pauziranje statusa treniranja, jer će status pasti s obzirom na povećane otkucaje srca i volumen krvi što dolazi s trudnoćom.
  • Omogućiti upozorenja za visoke otkucaje srca tijekom aktivnosti kako bi majke pratile otkucaje srca i zadržale ih u okvirima koje je preporučio njihov liječnik
  • Prilagoditi dnevne ciljeve o unosu tekućine

Praćenje trudnoće se aktivira putem Garmin Connect aplikacije na kompatibilnom pametnom telefonu unutar funkcije za praćenje menstrualnog ciklusa što omogućuje ženama lakšu tranziciju od bilježenja ciklusa na praćenje trenutne trudnoće. Ova je funkcija dostupna za mnoge najprodavanije Garmin uređaje uključujući Venu, vívoactive, Forerunner i fēnix seriju putem Connect IQ trgovine. Praćenje trudnoće je također dostupno na vívomove seriji satova putem Women’s Health Tracking mini aplikacije.

1 Pogledajte kompatibilne uređaje OVDJE

Promo tekst

Nema postova za prikaz