ŠKOLA SAMO ŠTO NIJE

NOVA SALOMON DJEČJA OBUĆA – bezbrižna igra u prirodi – za male pobjede!

Jesu li i vaša djeca aktivna bez obzira na godišnje doba i temperaturu? Djeca su stalno u pokretu, zato je za njih najvažnije da im obuća u jesensko i zimsko vrijeme nudi najviše podrške pri različitim aktivnostima kojima se bave.

 

Kao i odrasli, i djeca za aktivnosti u prirodi trebaju obuću koja je stabilna, dobro obuhvaća stopalo i daje dovoljno amortizacije.

 

DJEČJA STOPALA JOŠ NISU DO KRAJA RAZVIJENA

SJOSTROMC-2515.thumbKod dječje obuće od iznimnog je značenja spoznaja da dječja stopala još nisu razvijena do kraja, zato je pri kupnji posebno važno kavku im obuću izaberemo. Zbog toga je Salomon razvio dječju obuću koja je izrađena od istih materijala kao modeli za odrasle, samo je prilagođena još nerazvijenim dječjim stopalima i manjoj težini.

 

VELIKE TEHNOLOGIJE U MALOM PAKETU!

Tehnologije iz modela za odrasle djeluju na isti način i ne ometaju razvoj djeteta. Tako postižemo savršeno pristajanje, vrlo nisku težinu i poznatu Salomonovu udobnost. Jedna od najčešćih tehnologija, prenesena na dječju obuću su jednostavne vezice QUICKLACE. Budući da ih nije potrebno vezati, djeca su njima oduševljena. Da ih ne smetaju pri aktivnostima, jednostavno ih pospremite u džepić na jeziku. Cik-cak sustav Sensifit™ na vanjskom dijelu tenisice brine za savršen obuhvat stopala i stabilnost i drži dječju nogu na pravom mjestu cijelo vrijeme aktivnosti. NON MARKING CONTAGRIP™ potplat brine za sigurnost i prianjanje na svim vrstama podloge i ne ostavlja tragove na unutarnjim površinama. Zbog posebnih materijala, tenisice su iznimno izdržljive, a stopalo je dodatno zaštićeno kapicom na vrhu prstiju.

 

kids_lores

Više o dječjoj obući SALOMON: www.salomon.com/cr

379111_0_XA_PRO_3D_CSWP_J_madder_pink_lotus_pink_Junior.thumb 379123_0_X-ULTRA_MID_GTX_J_corona_yellow_granny_green_Junior.thumb 379127_0_X-ULTRA_GTX_J_lucite_green_jade_green_Junior.thumb 390291_0_Jr_xa_pro_3d_winter_ts_cswp_thistle_grey.thumb 390295_0_Jr_xa_pro_3d_mid_cswp_passion_purple.thumb 390554_0_Jr_wings_cswp_bubble_blue.thumb

Promo članak

Nema postova za prikaz