BRŽE OD ZVUKA

NOVE SALOMON TENISICE SONIC PRO – lagane kao pero, tehnički savršene!

Upoznajte potpuno novu generaciju tenisica za trčanje SALOMON SONIC PRO. Idealne za visoko intenzivne treninge i trčanje na kraće udaljenosti u vašoj blizini, oduševit će vas svojom niskom težinom, dinamičnošću i tehničkim savršenstvom.

SJOSTROMC-9649.thumbSalomon za ovo proljeće i ljeto predstavlja potpuno nove tenisice za trčanje SONIC PRO, koje će svojom brzinom, responzivnošću i amortizacijom očarati i najzahtjevnije i najpredanije trkače koji vole brzine!

SONIC PRO spajaju nisku težinu, lakoću, savršeno pristajanje i preciznu izradu za trčanje gradskim ulicama.

Konačni cilj kreatora novih tenisica SONIC PRO bio je jasan:

napraviti tenisice za trčanje koje su iznimno lagane (243g), omogućavaju odličan kontakt s podlogom i daju dovoljno amortizacije za brzo i efikasno trčanje po tvrđim urbanim podlogama.

Capture3SONIC PRO su svojom niskom težinom čvrsto usidrene u kategoriji laganim tenisica za trčanje. Lijepljeni šavovi, nizak nagib, i iznimno lagani materijali daju osjećaj lakoće. Uz pomoć patentiranih tehnologija Energy Cell i Energy Cel+, potplata dvojne gustoće garantirano je najbolje iskorištavanje amortizacije udaraca.

Capture23D PROFEEL FILM™ sloj daje tenisicama veću responzivnost, a istovremeno omogućava bolji prijelaz iz petnog na prednji dio. Za savršeno precizan obuhvat stopala, karakterističan za svu Salomonovu obuću, i brzo vezanje, tenisice Sonic imaju dobro poznate sustave Sensifit™ i Quicklace™.

CaptureUnutarnja čarapica Endofit™, drži petu i srednji dio stopala na svom mjestu cijelo vrijeme aktivnosti, a bolji je i obuhvat i osjećaj za podlogu. Na bočnim stranama tenisice 3D FLEX™ mrežica omogućava precizan obuhvat i slobodu kretanja najšireg dijela stopala. Za samopouzdan korak i optimalnu izdržljivost brine Contagrip® potplat od gume dviju različitih tvrdoća.

Salomon SONIC PRO tenisice su potpuno novi član »lake kategorije«, koji će vas očarati u gradskim trkačkim avanturama i pomoći vam u postizanju novih uspjeha u trčanju!

Ubrzajte svoj korak i podignite svoje trkačke treninge na novu razinu uz nove SALOMON tenisice SONIC PRO!

Više informacija na: www.salomon.com/cr

L37917400_SONIC_PRO_W_teal_blue_f_teal_blue_f_Women.thumb L37917000_SONIC_PRO_W_lotus_pink_lotus_pink_Women.thumb L37916800_SONIC_PRO_union_blue_union_blue_Men.thumb L37849700_SONIC_PRO_granny_green_granny_green_Men.thumb

Promo tekst

Nema postova za prikaz