POTRAŽITE AVANTURU U SVOM GRADU

Nove SALOMON X-CELERATE GTX 2 tenisice za trčanje

Za otkrivanje novih, raznolikih i zabavnih trkačkih staza u svim vremenskim uvjetima, Salomon je pripremio nove tenisice za trčanje X-CELERATE GTX® 2, koje omogućavaju iznimnu svestranost za trčanje na svim vrstama podloga. Budite spremni za jesenske trkačke avanture, u svim vremenskim uvjetima uz novu fleksibilnu GORE-TEX® membranu!

Želite nov i zanimljiv izazov u trčanju? Možda volite natjecanja ili samo želite ostati u dobroj formi? Upotrijebite maštu i istražujte nepoznate staze vašeg grada. Betonski grad pretvorite u zanimljiv poligon za trčanje i otkrijte bezbrojne mogućnosti za vježbu u vašoj okolici, kad skrenete sa svakidašnje staze.

Salomon X-CELERATE 2 GTX® tenisice nude optimalnu kombinaciju dinamične amortizacije, responzivnosti, zaštite i odličnog prianjanja na svim vrstama podloga. Glavna prednost je potpuno nova GORE-TEX® membrana, koja je tako lagana, mekana i fleksibilna da je nećete ni osjetiti dok trčite! Nova je i 3D tehnologija amortizacije i prianjanja koja garantira iznimnu mekoću za trčanje na tvrđim podlogama i asfaltu, a istovremeno daje visoku razinu responzivnosti i brzine.

Savršen i točan obuhvat stopala nudi kombinacija Sensifit™ sustava i Quicklace® kevlarskih vezica, koja drži stopalo na pravom mjestu cijelo vrijeme aktivnosti. Contagrip® potplat garantira savršenu kombinaciju prianjanja i izdržljivosti u različitim vremenskim uvjetima. Zbog svog sastava omogućava iznimnu prilagodljivost i pouzdanost, a reflektirajući dijelovi sa svih strana omogućavaju sigurno trčanje i po mraku.

Nova integrirana GORE-TEX® membrana garantira prozračnost i zaštitu od neugodnih vremenskih prilika, a istovremeno je puno fleksibilnija. Konačni rezultat su responzivnije, vodootporne, prozračne i udobne tenisice za trčanje. Bez obzira kud vas nanese put, uvijek ćete biti dobro opremljeni.

Ne bojte se novih avantura u vašem gradu i počnite trčati već od svojih izlaznih vrata, nastavite ulicama koje će vas odvesti do novih i raznovrsnih trkačkih dogodovšina, u svim vremenskim uvjetima!

Više informacija na: http://www.intersport.com.hr/campaign/hr-salomon-citytrail

 

Autor: Sponzorirano

Nema postova za prikaz