LEGENDARNE TENISICE ZA TRAIL TRČANJE SLAVE DESETU GODIŠNJICU!

Novi SALOMON XA PRO 3D – ograničena edicija

Ove, 2015. godine, legendarne tenisice za trail trčanje XA PRO 3D slave desetu godišnjicu! Legendarna obuća XA PRO 3D sinonim je za sve outdoor aktivnosti.

Izdržljivost, beskompromisna stabilnost i optimalno prianjanje su osobine koje oduševljavaju iskusne trail trkače i rekreativne avanturiste. Kroz desetljeće redizajnirane i poboljšavane, XA PRO 3D tenisice postoje i u vodootpornoj i povišenoj verziji, koja garantira potrebnu stabilnost na zahtjevnim terenima

Danas XA PRO 3D predstavljaju jedne od najsvestranijij tenisica na svijetu za sve koji vole prirodu! Kombiniraju nisku težinu, izdržljivost, stabilnost i zaštitu. Legendarne XA PRO 3D daju precizan i optimalan obuhvat stopala uz kombininaciju Sensifit™ sustava i Quicklace® vezica od kevlara, koja drži stopalo na pravom mjestu cijelo vrijeme aktivnosti, bez obzira na prepreke koje želite savladati.

Za još bolji obuhvat stopala brine i posebno oblikovana bešavna mrežica unutar tenisice nazvana Endofit™, koja obuhvaća stopalo i garantira precizno prepoznavanje podloge. Cjelovit paket tehnologija, zatvara dobro poznati Salomonov Contagrip™ potplat, koji zbog svog sastava nudi optimalno prijanjanje i dugi životni vijek.

Za 10. godišnjicu ove legendarne multi-funkcionalne obuće, Salomon predstavlja limitiranu ediciju XA PRO 3D tenisica u muškoj i ženskoj verziji.

Više na www.salomon.com/cr

 

 

 

 

Autor: Promo

Nema postova za prikaz