NIŠTA NIJE KAO PRIJE

[ODGODA] Novi termin Jači od korone virtualne utrke

Solidarnost – riječ koju se često koristi zadnjih dana, iskoristit ćemo i mi. Naime, po našoj procjeni pedesetak trkačica i trkača još nije poštom primilo svoje majice s logom utrke, pa ćemo ju zbog njih odgoditi za ponedjeljak 13. 4. 2020. (Uskrsni ponedjeljak, državni blagdan).

 

Što se dogodilo? U organizaciju smo krenuli s optimizmom i entuzijazmom, no od samog početak bile su nam jasne prepreke – dostava repromaterijala u Hrvatsku, izrada majica, pakiranje te slanje i dostava trkačicama i trkačima.

Sve je prošlo manje-više u predviđenim terminima osim dostave paketa trkačima. Zadnja redovna predaja pošiljki na pošti bila je u srijedu 25. 3. i pretpostavili smo je tjedan dana dovoljno da se majice dostave svima, ali ni do danas nisu sve stigle na odredište.

Poslali smo upit Hrvatskoj pošti, do trenutka pisanja ovog teksta nije stigao odgovor. Gotovo sigurno radi se o sporijem funkcioniranju sustava zbog korona krize u kojoj živimo.

Gledajmo pozitivno na ovu promjenu – 13. 4. je baš odličan datum, svi ćemo sigurno biti doma, a dobro će nam doći i povećana aktivnost da potrošimo šunkicu, jaja i kolače. 🙂

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz