NA ZAPADU - TRČANJE

Odlično drugo kolo Zagreb 5×5 serijala!

Druga utrka iz ovogodišnjeg serijala Zagreb 5×5 dovela je više od 300 trkačica i trkača željnih nedjeljnog razbuđivanja na zapad grada, točnije u Park dr. Franje Tuđmana.

 

Nakon vrlo uspješnog prvog kola, trčanog u zimskom ambijentu na istoku, Zagreb 5×5 serijal se utrkom na zapadu potvrdio kao omiljeno rekreativno natjecanje dostupno svima, od 7 do 77 godina. Sve utrke serijala iste su dužine – 5 km, ovaj put podijeljena u četiri kruga. S obzirom na broj trkača i različite brzine, već nakon prvog kruga stvorila se neprekidna kolona. Za one najbrže bila je to prilika da vježbaju zaobilaženje, a za sporije da se usporede s ostalima.

Pobjedu je ovog puta u muškoj konkurenciji odnio Antun Pavelić s rezultatom 16:32, a iza njega su u cilj došli redom: Ante Živković, Ivan Maletić, Antonio Kleković i Blaž Car Pavlić.

Kod žena je slavila Matea Parlov, pobjednica i Winter Classica, s vremenom 18:33. Druga je bila Mirjana Šimek Bilić, treća Kimberly ReMine Pašalić, četvrto mjesto zauzela je Anda Tomaš te peto mjesto Helena Gleđa.

Za besprijekornu organizaciju utrke pobrinula se vrijedna ekipa Run&Trek dućana, za mjerenje vremena ekipa iz utrka.com, a mi smo se pobrinuli za odlične fotke. Tako će biti i na preostalih tri utrke iz serijala.

Serijal sponzorski podržavaju Coca Cola, LEDLENSER, Salomon i Pernaton.

REZULTATI

Iduća utrka, Zagreb 5×5 City Run na rasporedu je u nedjelju 14. 5. 2017., a prijave za nju već su otvorene na utrka.com.

 

 

3sporta.com

Nema postova za prikaz