Odlično treće kolo Zagreb 5×5 serijala na Zrinjevcu

Jučer je na zagrebačkom Zrinjevcu održano treće kolo Zagreb 5×5 serijala pod nazivom Zagreb City Run. Tristo trkačica i trkača trčalo je po pet krugova oko parka Zrinjevac po ugodnom vremenu nedjeljnog predvečerja.

 

Iako su kišica i pokoja munja prijetili da će trkačice i trkači dobiti (ne)željeno osvježenje, kiše za vrijeme utrka nije bilo. S obzirom da je krug u kojem su trčali dug samo jedan kilometar, organizatori iz AK Svetice i Run&Treka odlučili su ovaj put smanjiti gužvu i odvojiti žensku od muške utrke. To se pokazalo kao puno pogodak – jedni su druge mogli podržavati za vrijeme njihovih utrka, a usprkos velikog broja sudionika, prevelike gužve na stazi nije bilo.

U muškoj konkurenciji pobijedio je Goran Grdenić s vremenom 15:44.4, drugi je stigao Antun Pavelić u vremenu 15:49.2 a treći je bio Ante Živković s vremenom 16:08.5.

Matea Parlov je stigla prva među ženama s vremenom 17:10.1, druga je bila Mirjana Šimek Bilić s vremenom 18:35.6 a treća, Kimberly Remine Pašalić, došla je za 19:20.6.

Ukupne rezultate možete pogledati na www.utrka.com.

 

3sporta.com

- Marketing -

Nema postova za prikaz