RUN LAPAD RUN

Održan Lapad Run, utrka u kojoj su svi pobjednici

Plemeniti cilj, odlično raspoloženi trkači i dobro vrijeme – baš sve se “poklopilo” ovo nedjeljno prijepodne za Lapad Run! Utrkom kojom se Du Motion uključio u obilježavanje Mjeseca borbe protiv raka dojke htjelo se podignuti svijest o važnosti preventivnih pregleda i ranog otkrivanja bolesti.

 

Pored sudionika iz Dubrovnika i okolice, među 142 sudionika Lapad Runa našli su se i rekreativci iz Splita, Zagreba i Crne Gore. Ovisno o željama i formi, neki su trku istrčali, neki prošetali, no u ovoj su utrci svi pobjednici!

Najbolje rezultate na desetkilometarskoj utrci ostvarili su Marin Desnica u muškoj (38:24) i Alemka Bajrić u ženskoj kategoriji (46:46), dok su utrku na pet kilometara najbrže istrčali Marko Kučko u muškoj (19:08) i Karmen Fabris (21:47) u ženskoj kategoriji.

“Već duže vrijeme planiramo ovu zajedničku akciju sa Zavodom za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije. Drago nam je da smo je konačno realizirali, kao što nam je drago i da su naši sugrađani podržali ideju. Naša je želja svakako da ova utrka postane tradicionalna i održava se svakog listopada”, izjavio je direktor Du Motiona Alen Bošković.

Nakon ove utrke naglašenog lokalnog karaktera, ovaj dubrovački trkački brand sada se okreće pripremama za svoj glavni događaj, međunarodno etablirani Du Motion – Runners’ Days Dubrovnik 30. travnja i 1. svibnja 2022., kada se u gradu podno Srđa ponovo očekuju trkači sa svih strana svijeta.

Više fotografija s utrke pronađite na Facebook stranici Du Motion

www.du-motion.com

Facebook / Twitter / Instagram

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz