PREDIVAN DAN U POREČU

Održan Plava Laguna Polumaraton u Poreču

Prošli je vikend u Poreču bio u znaku rekordnog izdanja Plava Laguna Polumaratona, na kojem je sudjelovalo više od 1100 natjecatelja.

 

Najbrža u ženskoj konkurenciji bila je Slovenka Simona Dolinar Majdič s rezultatom 1h 30 min, a Alessio Milani (IT) obranio je lanjsku titulu u muškoj kategoriji s rezultatom 1h 12 min.

Najviše trkača došlo je iz Italije, Slovenije, Austrije te Hrvatske.

Osim polumaratonske održana je i 10K utrka, a dan ranije bio je osmišljen za obitelji i rekreativne utrke Pepi Kids Run i Family Run. Ovogodišnji Polumaraton imao je i humanitarni karakter. Plava Laguna će sav prihod od kotizacija za obiteljsku utrku Family Run donirati za Centar za inkluziju i podršku zajednici Poreč.

Goran Vrus, direktor utrke ističe: „Utrka je bila fantastična, atmosfera sjajna. Trkači su posebno zadivljeni lokacijom koja je pod ovako dobrim vremenskim uvjetima pružila natjecateljima sve što mogu poželjeti. Plava Laguna Polumaraton iz godine u godinu raste, a želja nam je da postane prepoznatljiv sportski event na europskoj karti. Tako bi u predsezoni imali veliki polumaraton, a u jesenskom terminu veliki triatlon pod brendom Ironman 70.3, koji se ove godine održava po drugi put i to 15. listopada.To je sjajna promocija zdravog života i destinacije Poreč te potvrda Plave Lagune kao domaćina uspješnih sportskih događanja“.

Tako su lijepo vrijeme, dobra organizacija i predivna lokacija doprinijele uspješnosti još jednog Plava Laguna Polumaratona, ali kao i uvijek najzaslužniji su bili svi koji su sudjelovali u eventu, od natjecatelja do navijača jer su sportskim duhom, veseljem i pozitivnošću učinili da atmosfera u Zelena Resortu kroz cijeli vikend bude zaista posebna.

Više o utrci potražite na plavalaguna.com

Vidimo se i dogodine na Plava Laguna Polumaratonu!

 

REZULTATI

 

 

 

- Marketing -

Nema postova za prikaz