PO OVČICU U KORENICU

Održana 2. Plitvička noćna utrka

Na ovogodišnjem, drugom izdanju Plitvičke noćne utrke okupila se zaista neustrašiva ekipa: dok su se oni manje hrabri već spremali na brojenje ovčica u krevetu, trkači na  5 i 10 kilometara su hladnu listopadsku večer proveli u kratkim rukavima. Volonteri i članovi AK Plitvice pobrinuli su se za dobru atmosferu – zagrijali su i motivirali trkače glazbom, bogatim nagradama, odlično dizajniranim medaljama i priznanjima za osvojena prva mjesta te tombolom za sve sudionike utrke.

 

Usprkos koroni i uz sve mjere opreza, utrka je protekla u opuštenom i veselom raspoloženju, poput okupljanja starih prijatelja i poznanika.

Rezultati pokazuju da se u mraku brzo trči. Je li to zbog straha od tame ili zbog neopterećenosti svime onime što nas usporava na svjetlu dana, teško je reći. Ali zato su se trkački satovi pokazali vrlo bitnim modnim detaljem – u mraku su i Suunto i Garmin bili svijetle točke koje su pomagale u snalaženju na stazi.

Pobjednici su bili vrlo zadovoljni i izazovnom stazom i svojim rezultatima. Premoćnu pobjedu na 10 km odnio je Ivan Dračar, a u ženskoj konkurenciji u završnici smo imali priliku gledati dvoboj do zadnjeg atoma snage. Pogledajte koji su se pojedinci i klubovi posebno istakli.

Utrka na 10 km
Muškarci

Ivan Dračar, AK Agram, 33:07
Krešimir Balaško, AK Svetice, 36:40
Goran Bakšić, AK Glina, 39:39

Žene

Tea Faber, AK Dubrovnik, 37:13
Nikolina Stepan, AK Svetice, 37:15
Marija Frković, AK Velebit 2001., 44:40

Utrka na 5 km
Muškarci

Josip Oulovsky, AK FIT Zaprešić, 16:57
Ivan Pikunić, AŠK Rogovo, Sv. Filip i Jakov, 17:04
Dragan Kramar, ISTRun, 18:16

Žene

Anda Tomaš, AK Svetice, 20:06
Maja Prahin Hotko, AK FIT Zaprešić, 21:37
Dijana Butorac, AK Velebit 2001., 23:20

REZULTATI

Piše: Iva Lednicki

- Marketing -

Nema postova za prikaz