PROHLADNO NA BREGU

Održana 22. međunarodna brdska utrka Ivančica

U organizaciji Trkačkog kluba Ivančica Ivanec, u subotu je održana jubilarna 22. međunarodna brdska utrka Ivančica 2014. u spomen na Milana Cahuna kao dio manifestacije Dani grada Ivanca.

Po sunčanom i oblačnom vremenu, napornu utrku na 13 kilometara dugoj relaciji od Ivanca do planinarskog doma istrčalo je 63 trkača. Pobijedio je Krešimir Balaško iz AK Svetice s vremenom 1:03:51, drugi je Marijan Huzjak iz AK Međimurje, a treći Marcel Labaš iz TK Marathon 95. Među atletičarkama najbolja je bila Valentina Belović iz TK Marathon 95 s vremenom 1:12:10, druga je Anda Tomaš iz AK Svetice dok je treća Ana Pavčec – Kregar iz AK Međimurje.

Organizator je pobjednike kategorija nagradio medaljama, a posebne nagrade dodijelio je najmlađoj trkačačici Andi Tomaš iz AK Svetice i najstarijem Karlu Vrbnjaku iz ŠD Videm. Spomenimo da je Josip Matišić član TK Ivančica Ivanec istrčao dosad sve utrke na Ivančicu. Trkačima nagrade na vrhu uručili su gđa Vera Cahun i zamjenik gradonačelnika Čedomir Bračko.

Uz fini ručak i ugodno druženje trkači su se 22. puta oprostili od vrha Ivančice te zakazali ponovno druženje na jubilarnoj 23. međunarodnoj brdskoj utrci “Ivančica 2015.” sljedeće godine na istom mjestu.

 Ukupni rezultati – 2014

 Galeriju slika možete pronaći na Facebook stranici Trkački klub Ivančica Ivanec

 

Autor: TK Ivančica

- Marketing -

Nema postova za prikaz