SKROMNIJE NO PRIJE

Održana 9. Bromara

Jučer je u Slavonskom Brodu održana 9. Bromara – dan trčanja na kojem sudjeluju predškolci, školarci i studenti, a oni najspremniji trče polumaraton, 21.1 km. Na polumaratonu sudjelovalo je 96 natjcateljica i natjecatelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

U muškoj konkurenciji pobijedio je Ivan Murat (AK Sljeme Zagreb) s vremenom 1:18:58:23, na drugo mjesto plasirao se Dragoslav Jotanović (AK Banja Luka), a na treće Hrvoje Zebić (GAK Glina).

Kod žena najbolja je bila Dubravka Vešligaj (AK Veteran Zagreb) ispred Ane Gudalović (AK Sljeme Zagreb) i Mirjane Kolar (AK Ka tim Karlovac).

U kategoriji štafete pobijedile su Marija Petanović i Paula Konopka (AK Marsonia) s postignutim vremenom 1:32:48:55. Iza njih su se plasirali: Damir i Bruno Valić i Antonio Pejak i Helena Grgurević (AK Veteran Zagreb).

Ovogodišnja Bromara protekla je skromnije od prošlih godina, jer zbog krize, između ostalog, nije organiziran prijevoz na utrku pa je izostao nastup većeg broja trkača iz Zagreb i SZ Hrvatske. Ovo izdanje utrke bit će zapamćeno i po nekoliko diskvalifikacija što i nije čest slučaj na domaćim utrkama.

Rezultati

Autor: 3 sporta / foto: slavonski-brod.hr

Nema postova za prikaz